SVR Campings in Harderwijk

  • Stichting Vrije Recreatie campings
  • Campings midden in de natuur

SVR Campings in Harderwijk

Wissen
2 personen
0 campings gevonden

Spot dolfijnen dicht bij de SVR camping in Harderwijk

In de regio van een SVR camping in Harderwijk is meer dan genoeg te beleven. Een van de bekendste highlights is het bekende Dolfinarium. De kids leren hier alles over het onderwaterleven, bekijken shows met dolfijnen, aaien roggen en roetsjen van de waterglijbaan. Combineer een dagje in dit park met het Veluwemeer. Dit meer ligt pal naast het Dolfinarium en is erg geliefd onder surfers, zeilers, vissers, en zonaanbidders.

Leer wind- en kitesurfen op het Veluwemeer

Altijd al willen leren hoe je moet wind- of kitesurfen? Ook dit is mogelijk op het Veluwemeer. Natuurlijk kijk je ook je ogen uit door vanaf het strand de leukste trucs te zien op het water. Bezoek je liever bruisende steden vanaf de SVR camping in Harderwijk? De hanzestad Harderwijk heeft een kleine honderd rijksmonumenten en staat vol bezienswaardigheden. De Vischpoort en de schilderachtige binnenstad met de Grote Kerk zijn zeker het bezoeken waard.

Een dag vol avontuur in Walibi Holland

Aan de overkant van het Veluwemeer ligt Walibi Holland. Zowel jong en oud hebben in dit spectaculaire pretpark een sensationele dag. Zoek de nodige verkoeling op tijdens een Splash Battle of voel hoe de adrenaline door je lichaam giert in de Goliath. Na een geslaagd uitje vertel je elkaar de leukste verhalen bij het avondeten op de SVR camping in Harderwijk.