4 sterren

Kriemelberg BushCamp

NederlandGelderlandErmelo  (sitecode 69170)

Kriemelberg BushCamp

NederlandGelderlandErmelo
4 sterren
ErkendCKE

De staanplaatsen bevinden zich op open velden en veldjes onder loof- en naaldbomen. Er zijn speeltoestellen en een kleine speelvijver met speelstrandje. Fietsen en skelters zijn te huur. Ook privébadkamers zijn beschikbaar. De camping ligt op fietsafstand van Harderwijk en het Veluwemeer. Langs het terrein lopen wandel- en fietsroutes. De comfortplaatsen bevinden zich op kunstgras.

Op steenworp afstand van Harderwijk en nóg dichterbij Ermelo heeft camping Kriemelberg zich gevestigd in een bosrijke omgeving. Kampeer je langer dan drie dagen? Ga eens op luxe en huur een privébadkamer.

Het terrein ligt midden in de Speulder- en Sprielderbossen met grote kampeerplaatsen. Naar keuze kamperen ín de schaduw, of juist níet. De staanplaatsen liggen verdeeld over een aantal velden waardoor het net is of je op een paar kleine campings kampeert. Het prachtige, nieuwe sanitair (sinds 2012) heeft leuk kindersanitair en grote gezinsdouches. Bovendien kun je, als je langer drie dagen op de camping verblijft, lekker luxe doen en een privébadkamer huren. Er zijn speeltoestellen en een speelvijver.

Langs de camping lopen diverse fietspaden, het terrein ligt aan fietsknooppuntroutes. Geen fiets meegenomen? Geen probleem, tweewielers zijn bij de campingreceptie te huren. Voor kinderen zijn er huurskelters.

Op de fiets zit je in een mum van tijd in Harderwijk met de gezellige haven en eethuisjes. Leuk is natuurlijk een fietstocht via Harderwijk naar de overkant van het water en daar naar het zuiden pedaleren. De Knardijk en de Zeewoldedijk laten je genieten van het water. Of kies de route langs het Veluwemeer zodat je in Elburg een visje kunt eten en weer voldaan verder fietst naar de camping.

Lees meer over Gelderland