SVR Campings in Nijmegen

  • Stichting Vrije Recreatie campings
  • Campings midden in de natuur

SVR Campings in Nijmegen

2 personen
2 campings gevonden
<
1
>

Activiteiten en rust op de SVR camping in Nijmegen

Proef van het plattelandsleven in eigen land op een SVR camping in Nijmegen. Geniet van de ruimte en rust en maak mooie uitstapjes naar de stad en in de omgeving. Hier hoor je niet de drukte van een animatieteam of waterpark, maar het gekwetter van de vogels en het loeien van de koeien.

De rust van een boerencamping

Heb je altijd al willen weten hoe het leven op een boerderij eruitziet? Verblijf dan op een SVR camping in Nijmegen bij een actief of voormalig boerenbedrijf. Afhankelijk van het type boerderij verblijf je tussen de dieren of fruitbomen, of kijk je uit over het akkerland. De campingeigenaars zijn gastvrij en vertellen graag meer over hun boerderij.

Van alles te doen voor kinderen

Op een SVR camping in omgeving Nijmegen helpen de kinderen mee met het verzorgen van dieren en het rapen van eieren. Ze kijken toe hoe schapen geschoren worden of hoe dieren naar de wei worden geleid. En met een beetje mazzel is er in de boerderijwinkel vers ijs verkrijgbaar. Op de skelter of speelgoedtractor verkennen ze het terrein en halen aan het eind van de vakantie hun boerendiploma.

Wat is er te doen in Nijmegen?

Nijmegen is de oudste stad van Nederland met historische gebouwen en diverse musea. Een van de mooiste gebouwen in de stad is de Sint-Stevenskerk met een prachtige ligging op een heuvel. Andere historische bouwwerken zijn de Boterwaag met zijn prachtige zadeldak en het stadhuis van Nijmegen. In de omgeving van de stad wandel of fiets je door natuurgebieden zoals het Groesbeekse Bos en de Gelderse Poort.