SVR Campings in Otterlo

  • Stichting Vrije Recreatie campings
  • Campings midden in de natuur

SVR Campings in Otterlo

Wissen
2 personen
0 campings gevonden

Terug naar de natuur op de SVR camping in Otterlo

SVR campings zijn te vinden op boerderijen of voormalige boerenbedrijven. Weg van de drukte en terug naar de natuur; dat is waar een SVR camping in Otterlo voor staat. Naast het agrarische leven, dat voldoende vertier biedt, beschikken veel campings over een speelplek voor kinderen en hebben ze vaak een recreatieruimte waar je terecht kunt voor een drankje.

Kom tot rust op een SVR camping in Otterlo

Zoek je naar een vakantie zonder toeters en bellen en wil je genieten van de boerengastvrijheid? Kinderen vinden een camping van Stichting Vrije Recreatie geweldig. Kalfjes aaien, kippen voeren, een ritje op de tractor; er is voldoende te doen op deze SVR campings in Otterlo. Zelf geniet je van de rust en de ruimte, en word je wakker door het gekraai van de haan en val je in slaap bij het geloei van de koeien. Bovendien beschikken de campings over verzorgd sanitair, en ook met je camper ben je van harte welkom op de Veluwse camping.

Actie en ontspanning op de Veluwe

Het nationale park De Hoge Veluwe ligt op steenworp afstand van Otterlo. Sla hier ook het Kröller-Müller Museum niet over. Geniet van fietstochten door de prachtige bossen of ga wandelen met uitzicht op de uitgestrekte heidevelden. De natuur op de Veluwe is afwisselend met dennen- en loofbossen, vennetjes en beekjes. Je verblijft er urenlang zonder een auto tegen te komen. Zoek je wat meer vertier? De steden Apeldoorn en Arnhem zijn vlakbij. De kinderen zullen vast genieten van een dagje Apenheul, het Dolfinarium of familiepretpark Julianatoren. Voor plezier op het water ga je naar het Veluwemeer.