Campings in Gelderland met binnenzwembad

  • Ook bij regen lekker zwemmen
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings in Gelderland met binnenzwembad

2 personen
31 campings gevonden

Geen resultaten gevonden

Waterpret op eigen bodem op de camping in Gelderland met binnenzwembad

Gelderland is een prachtige provincie om op vakantie te gaan, met natuurgebieden zoals de Hoge Veluwe en de Achterhoek. Omdat het weer in Nederland geen garanties biedt, is een camping in Gelderland met binnenzwembad het ideale verblijf. Hier geniet je zowel van prachtige Nederlandse landschappen als van waterpret bij alle weersomstandigheden.

Iedere dag zwemmen, ook bij slecht weer

Je hoopt natuurlijk op mooi weer deze vakantie, met zonnige dagen en heerlijke uitjes. Maar mocht het weer een paar dagen tegenzitten, dan is er op een camping in Gelderland met binnenzwembad toch altijd genoeg te beleven. De temperatuur van het water blijft ook bij regenval constant, wat prettig is voor kleine kinderen. Ook als het een keer hard waait, hoef je niet bang te zijn dat de kinderen kou vatten als je lekker binnen zwemt. Verblijf op een kleine kampeergelegenheid met binnenbad of op een grote camping met compleet subtropisch waterparadijs.

Er is zoveel te doen in Gelderland

Op een camping met binnenzwembad in Gelderland geniet je van een gevarieerde vakantie. Ga wandelen of fietsen in de uitgestrekte Veluwe en bezoek een fruitgaard om fruit te plukken in de Betuwe. In de Achterhoek bezichtig je tal van kastelen, zoals kasteel Slangenburg uit de zeventiende eeuw. Met de kinderen ga je een dagje beestjes kijken in Burgers’ Zoo of geniet je van een dolfijnenshow in het Dolfinarium. Mooie musea om te bezoeken zijn het Kröller-Müller Museum en het Nederlands Openluchtmuseum.