In het Groen campings in Gelderland

  • Campings, Bed & Breakfasts en groepsaccommodaties door heel Europa
  • Altijd middenin ’t groen
  • Ideale bestemming voor een weekend weg, tussenstop of lange vakantie
  • Kwaliteit, kleinschalig, authentiek en gastvrij

In het Groen campings in Gelderland

Wissen
2 personen
53 campings gevonden

Leuke wandelingen voor het hele gezin dicht bij een In het Groen camping in Gelderland

Een In het Groen camping in Gelderland is gelegen in de mooiste gebieden van de provincie. Hierdoor start je ook snel aan verschillende leuke wandelingen die voor zowel jong als oud genoeg vermaak bieden. De kids kunnen in de buitenlucht lekker ravotten tijdens een tocht door het Gelderse rivierengebied. Geniet van een welverdiende pauze of picknick met uitzicht over de Linge, de Waal en de Maas. Sla je het rivierengebied liever over, bijvoorbeeld omdat de kids nog jong zijn? Dan bieden de Betuwe, de Achterhoek en de Veluwe een prima alternatief.

Meer dan dan dertig leuke attracties in Amusementspark Tivoli

Vanuit een In het Groen camping in Gelderland sta je binnen mum van tijd bij de entree van Amusementspark Tivoli. Eenmaal in het park hebben de kids de keuze uit meer dan dertig leuke attracties en speeltoestellen. De wachttijden zijn niet te lang, het park is betaalbaar en vooral erg kindvriendelijk. Leuke attracties waar de kids de tijd van hun leven hebben zijn de draaimolen, buggy's, trampolines, treintjes, botsauto's, botsboten en achtbanen. Ook kunnen ze zich even helemaal uitleven in de binnenspeeltuin.

Een dagje de stad verkennen vanuit de In het Groen camping in Gelderland

Een In het Groen camping in Gelderland is ook dicht bij verschillende leuke steden gelegen. Maak zeker een keer een dagtrip naar Arnhem en Nijmegen. Geniet van de lokale lekkernij (Arnhemse Meisjes) en breng een bezoek aan het Nederlands Openluchtmuseum. Tijdens een dagje Nijmegen zijn het stadhuis van Nijmegen en de Lange Hezelstraat leuke highlights. Plan je trip in de zomer en je maakt zelfs de Nijmeegse Vierdaagse mee. Tijdens dit vierdaagse evenement wandelen duizenden deelnemers uit binnen- en buitenland een uitgezette route. Het hoogtepunt is het festival, waar verschillende muziekbands, standhouders en ook de horeca er een leuk feestje van maken.

Bezoek het spannendste forteiland van de Nieuwe Hollandse Waterlinie

Vanuit een van de In het Groen campings in Gelderland ben je dicht bij het spannendste forteiland van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Hier staat alles in het teken van kaarten en navigatie. De kids bekijken vol bewondering de kaartschaal en projecties in de Kazerne en door middel van de 4D-globe ga je miljoenen jaren terug in de tijd. Je kan met Powers of Ten inzoomen op het kleinste deel van je lichaam en uitzoomen tot aan het verste plekje in het heelal. Al met al een erg leuk uitje vanuit een van de In het Groen campings in Gelderland.

In het Groen is onderdeel van de vereniging Vekabo. Vekabo staat voor Vereniging Kampeerboeren en heeft onlangs haar naam veranderd naar In het Groen.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter