Vekabo Gelderland

  • Campings, Bed & Breakfasts en groepsaccommodaties in Nederland en Europa
  • Altijd midden in de natuur
  • Ideale bestemming voor een weekend weg, tussenstop of lange vakantie
  • Kwaliteit, kleinschalig, authentiek en gastvrij

Vekabo Gelderland

Keten
Vekabo
X
Landen
Nederland
X
Regio's
Gelderland
X
Wissen

48 campings gevonden

<
1
2
3
>

Beleef het buitenleven op een Vekabo-camping in Gelderland

Voor iedereen die op zoek is naar rust en ruimte, prachtige natuur en een landelijke omgeving, is een Vekabo-camping in Gelderland de ideale vakantiebestemming. Op de Vekabo-campings die de ANWB selecteert, staan kleinschalige accommodaties in een natuurlijke omgeving. In de omgeving van actieve of voormalige boerderijen, en met prachtige natuurgebieden in de directe omgeving, kom je volledig tot rust. Vekabo staat voor Vereniging Kampeerboeren, een naam die meteen de oorsprong van de vereniging weergeeft. Tegenwoordig zijn niet alle boerderijen bij de campings meer actief, maar alle Vekabo-campings bieden nog steeds sfeervolle kampeerplekken midden in de natuur. Ook bed and breakfast is mogelijk.

Kwaliteitseisen bij Vekabo-campings voorop

De Vekabo-campings in Gelderland die de ANWB selecteert, voldoen allemaal aan hoge kwaliteitseisen. Zo zijn er douches en toiletten beschikbaar, en zijn de kampeerplaatsen zelf op zijn minst 125 m2 groot. Verder is er een goede stroomaansluiting van minimaal 4 ampère. Dit is genoeg om de meeste apparaten tijdens de kampeervakantie normaal te laten functioneren. Verder zijn de authentieke campings kleinschalig, wat bijdraagt aan een gastvrije en landelijke sfeer. Wie op zoek is naar rust en ruimte, kan bij de Vekabo-campings zijn hart ophalen.

Gelderland, de groenste provincie van Nederland

Gedurende een kampeervakantie in Gelderland geniet je van de natuur. Je verblijft in de groenste provincie van Nederland, met de Veluwe als absoluut hoogtepunt. Vanaf de campings trek je er al wandelend of fietsend heerlijk op uit door de bossen, heidevelden en waterrijke gebieden. Daarnaast is het aangenaam toeven in de Achterhoek. Reis langs statige landhuizen en eeuwenoude boerderijen en kastelen in het zogeheten coulissenlandschap. De campings in Gelderland zijn omringd door natuur en cultuurhistorische monumenten. Geniet rondom Tiel en Culemborg bijvoorbeeld van de romantische landerijen, pittoreske dorpjes, prachtige rivieren en veelal uitbundige bloesem.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter