SVR Campings in Voorthuizen

  • Stichting Vrije Recreatie campings
  • Campings midden in de natuur

SVR Campings in Voorthuizen

Wissen
2 personen
0 campings gevonden

Overnachten op een SVR camping in Voorthuizen

Tijdens een verblijf op het platteland ontvlucht je het drukke leven in de stad. Daarom is een kampeervakantie op een SVR camping in Voorthuizen beslist de moeite waard: het is een perfecte locatie om tot rust te komen. Je kampeert op een comfortabele boerderij en wordt iedere ochtend gewekt door het geloei van koeien, het getjilp van vogels en de geluiden van het veld.

Activiteiten op de boerderij

Kinderen vinden het fantastisch om hun vakantie door te brengen op de boerderij. Voor hen is het een laagdrempelige manier om kennis te maken met het dynamische boerderijleven. Soms is het mogelijk om de boer te helpen met koeien melken of zijn er leuke spellen of speurtochten. Verder barst het op een SVR camping in Voorthuizen van allerlei andere activiteiten, zoals overnachten in een tent of ponyrijden op shetlanders.

Geniet van het plattelandsleven

Vind je het leuk om Voorthuizen en omgeving beter te leren kennen? Een SVR camping is bij uitstek geschikt om meer over een regio te leren. Proef typische streekgerechten uit Voorthuizen zoals biologisch ijs, kaas rechtstreeks afkomstig van de boer of diverse andere verse producten. Op die manier kijk je op een andere manier naar het boerenleven en ontdek je hoe mooi het platteland in Voorthuizen zijn kan.