SVR Campings in Vorden

  • Stichting Vrije Recreatie campings
  • Campings midden in de natuur

SVR Campings in Vorden

Wissen
2 personen
2 campings gevonden
<
1
>

Kamperen in het kasteeldorp op een SVR camping in Vorden

Vorden staat bekend als het kasteeldorp van Nederland en ligt midden in de groene natuur van de Achterhoek. Kom helemaal tot rust op een SVR camping in Vorden, tussen de dieren of in het groen. Verken de omgeving en laat je verrassen door het coulisselandschap dat als een kijkdoos de kronkelende beekjes en kastelen in de omgeving onthult.

Verblijf op een boerenerf

Kamperen op een SVR camping in Vorden is leuk voor jong en oud. Ga je met kinderen op vakantie, dan kies je voor een veehouderij waar de kinderen meehelpen bij het verzorgen van de dieren. Ben je juist op zoek naar rust, kies dan voor een fruitteeltbedrijf waar je fruit plukt en proeft. Op een landbouwbedrijf of voormalige boerderij geniet je vooral van de groene omgeving. De gastvrije eigenaars hebben vaak een boerderijwinkel waar je zelfgemaakte jam of ijs koopt en soms worden er activiteiten georganiseerd.

Wat is er te doen in Vorden?

Verblijf je op een van de SVR campings in Vorden, dan heb je maar liefst acht kastelen tot je beschikking voor bezichtiging. Volg daartoe de achtkastelenroute: een fietsroute van 33 kilometer langs onder meer Kasteel Vorden en kasteel Hackfort. Of wandel door het karakteristieke coulisselandschap, langs authentieke boerderijen en over het Pieterpad. Bezoek ook de nabijgelegen steden zoals Zutphen, Lochem en Bronkhorst: het kleinste stadje van Nederland. Bezoek het Landelijk Bijen Educatiecentrum of een van de wijngaarden om wijn te proeven.