SVR Campings in Winterswijk

  • Stichting Vrije Recreatie campings
  • Campings midden in de natuur

SVR Campings in Winterswijk

Wissen
2 personen
1 campings gevonden
<
1
>

Landelijk kamperen op een SVR camping in Winterswijk

Geniet je graag van het pure leven? Vier je vakantie op een SVR camping in Winterswijk. Je kampeert bij de boer en dus ben je zeker van een landelijke omgeving. Zodra je wakker wordt, snuif je het boerenleven op en geniet je van de overweldigende rust van het platteland.

Divers aanbod SVR campings in Winterswijk

Een SVR camping in Winterswijk is kleinschalig of juist groot van opzet. Een kleine camping is ideaal voor rustzoekers, terwijl de grote campings vooral gezinnen met kinderen aanspreken. Waar je voorkeur ook naar uitgaat: de natuur heb je altijd binnen handbereik en voor kinderen valt er op elk moment genoeg te beleven.

Ontdek het leven op de boerderij

Je vakantie op een SVR camping in Winterswijk is een perfecte kennismaking met het boerderijleven. Je overnacht er dicht bij de koeien, paarden, schapen, geiten, konijnen en kippen. Met een beetje geluk nodigt de boer je kinderen uit om een handje te helpen op de boerderij. Op sommige campings is het voor kinderen zelfs mogelijk om pony te rijden.

Ga op stap in Winterswijk

Winterswijk ligt in de Achterhoek en grenst voor 75 procent aan Duitsland. Het afwisselende landschap nodigt uit tot een wandeling of fietstocht. In het dorp zelf is ook van alles te beleven. Het gezellige centrum is ideaal voor liefhebbers van winkelen en de terrassen zijn ideaal voor een drankje of lunch in het zonnetje. Je vakantie in deze regio is niet compleet zonder een bezoek aan Villa Mondriaan, het geboortehuis van kunstenaar Piet Mondriaan.

Faciliteiten op een SVR camping

Een SVR camping in Winterswijk beschikt over noodzakelijke voorzieningen zoals toiletten, douches en elektriciteit. Sommige campings hebben een eigen zwembad en/of speeltuin of liggen dicht bij een recreatieplas. Ideaal voor zwem-, sport- en spelliefhebbers. Vaak beschikt de SVR camping ook over een campingwinkel of streekwinkel. Dat is handig voor het ontbijt of de lunch. 's Avonds steek je de barbecue aan of ga je uit eten in een van de restaurants die Winterswijk rijk is.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter