8680 campings in 27 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Camping Maarlandhoeve
bekijk 20 foto 's
Klein CKE

Camping Maarlandhoeve

Camping gelegen bij een voormalige herenboerderij. De staanplaatsen liggen op verschillende veldjes. De tenten staan deels in de boomgaard, deels op een gedeelte met uitzicht over de velden. In het bij de camping gelegen Boterdiep kan worden gevist en er worden kano’s en elektrische sloepen verhuurd. Er is een oplaadpunt voor e-bikes en speciale plaatsen voor campers. De Natuurkampeerkaart van Stichting de Groene Koepel is verplicht voor een deel van de camping.

Camping Maarlandhoeve in het Groningse Uithuizen is een ideale bestemming voor rustzoekers en natuur- en cultuurliefhebbers. Fraai gelegen rond een voormalige herenboerderij geniet je van weidse uitzichten over het Noord-Groninger Hoogeland.

De kleinschalige camping ligt langs het Boterdiep, aan de rand van Uithuizen. Hier, in het hart van het Hoogeland, bepalen rust, ruimte, natuur en een ongedwongen sfeer het levensritme. Verdeeld over het ruim opgezette kampeerterrein van 1,5 hectare vind je 24 toeristische staanplaatsen. Daarbij heb je keuze uit idyllische kampeerplekken naast de vijver, een beschutte plek of juist een zonnige plaats. Maar waar je ook staat: met een grootte van 120 m2 heb je lekker de ruimte. Ook is elke staanplaats voorzien van een stroomaansluiting van 10 ampère en gratis wifi. Ga je zonder kampeermiddel op pad? Huur dan de 18 m2 grote en voor 5 personen geschikte Trekkershut-Plus. Let op: de Natuurkampeerkaart van Stichting De Groene Koepel is verplicht.

Meer kampeergemak
Om zo ongestoord mogelijk van de rust en ruimte te genieten, worden auto’s zoveel mogelijk buiten het kampeerterrein geparkeerd. Vakantiegangers met een tent hebben een eigen veld en ook aan gasten met een camper is rekening gehouden door de aanwezigheid van een servicestation. Ook de sanitaire voorzieningen zijn goed verzorgd. Zo vind je in het deels verwarmde sanitairgebouw douches en wasplaatsen met warm water, toiletten, een vaatwasplaats en een stortplaats voor het chemische toilet.

Kanoverhuur

Op de camping liggen drie vijvers, waarvan één is ingericht als kanohaven. De Maarlandhoeve verhuurt dan ook kano’s, waardoor je zo het Boterdiep opschiet en mooie tochten kunt maken door het Groninger Marengebied. De waterrijke omgeving leent zich ook perfect om te vissen.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijzen Prijzen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Wifi Wifi
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route
Website Website
Social Social

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Camping Maarlandhoeve heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Camping Maarlandhoeve is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa