SVR Campings in Groningen

  • Stichting Vrije Recreatie campings
  • Campings midden in de natuur

SVR Campings in Groningen

2 personen
5 campings gevonden
<
1
>

Rust, ruimte en natuur op een SVR camping in Groningen

Op een SVR camping in Groningen staan rust, ruimte en natuur centraal. De provincie Groningen staat bekend om de prachtige landschappen. Al snel sta je bijvoorbeeld op de Waddeneilanden. Schiermonnikoog bereik je makkelijk met de veerboot; tijdens een wandeling bekijk je hier prachtige molens en kerktorens. Ook wadlopen is een leuke en uitdagende activiteit en de kids leren alles over het ontstaan van eb en vloed. Op het vasteland van Groningen trek je er een dagje op uit naar Westerwolde. Dit stukje natuur verken je per fiets, wandelend of per kano.

Verschillende bezienswaardigheden in Groningen

De SVR campings in Groningen liggen dichtbij de hoofdstad van de provincie. Hier begeef je je in een bruisende sfeer. De stad Groningen kent een rijke historie en deze sporen zie je direct terug. Bekijk de imposante gebouwen, slenter door het gezellige centrum en kom na een dag vol vermaak helemaal tot rust op de camping. In de stad is voor zowel jong als oud meer dan genoeg te beleven. Bekijk de mooiste kunstwerken in het Groninger Museum en waag je aan de beklimming van de Martinitoren. Houd er rekening mee dat je 311 treden moet overwinnen voordat je mag genieten van een prachtig uitzicht.

Culturele projecten in het Groninger Forum

Om een stukje cultuur aan je vakantie toe te voegen, mag een bezoek aan het Groninger Forum niet ontbreken. Hier bekijk je verschillende culturele projecten, zoals films. Ook worden er workshops en cursussen gegeven. Tot slot zijn zowel de stad als de omgeving van de SVR campings in Groningen uitstekend op de fiets te verkennen.