SVR Campings in Groningen

  • Stichting Vrije Recreatie campings
  • Campings midden in de natuur

SVR Campings Groningen

Landen
Nederland
X
Regio's
Groningen
X
Wissen

57 campings gevonden

<
1
2
3
>

Eenvoud op een SVR Camping in Groningen

Heb je geen zin in het massatoerisme, en kies je voor lekker back to basic? Kamperen op de SVR Campings in Groningen staat voor een kampeervakantie zonder toeters en bellen. SVR betekent Stichting Vrije Recreatie. Met een enorme gastvrijheid verwelkomen de campingeigenaren je op hun boerderij of voormalige boerderij. Deze kampeerplaatsen zijn zowel in trek bij gezinnen met kinderen als bij echtparen zonder. Je komt hier volledig los van de dagelijkse hectiek met pretparken en computers, en geniet optimaal van de natuur.

Kalfjes aaien op de boerderij

Voor kinderen is een verblijf op een SVR Camping in Groningen één grote belevenis. Ze beleven activiteiten waar ze normaal gesproken niet snel mee in aanraking komen. Zo zien ze hoe koeien gemolken worden en fruit van de fruitbomen wordt geplukt, en mogen ze meerijden op de tractor. Ook een ritje op de pony is een optie, of kalfjes aaien. Je geniet volop van het buitenleven op de boerderij. Uiteraard zijn er de nodige voorzieningen aanwezig voor de kampeergasten, zoals douches, wc's, energie en water.

Vakantie in het vriendelijke Groningen

Kamperen in de noordelijkste provincie van Nederland is voor een vrij lange tijd onontdekt gebleven. Tegenwoordig weten echter steeds meer vakantiegangers de provincie Groningen te vinden. Met zijn levendige studentenstad Groningen, schitterende nationale park het Lauwersmeer en het Westerkwartier biedt Groningen veel historie, cultuur en natuur. Bezoek bijvoorbeeld de Martinitoren en de vele hofjes in Groningen. Of reis naar de vesting Bourtange, die zelfs niet door de Spanjaarden en de bisschop van Münster werd veroverd. Laat je verrassen door de moderne architectuur van het Groninger museum, of maak een boottocht naar de Waddeneilanden. Ondanks deze hoogtepunten heeft het massatoerisme de provincie nog niet gevonden, waardoor rust- en natuurliefhebbers in deze groene provincie volop genieten.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter