SVR Campings in Epen

  • Stichting Vrije Recreatie campings
  • Campings midden in de natuur

SVR Campings in Epen

Wissen
2 personen
0 campings gevonden

Kamperen bij de boer in Limburg op een SVR camping in Epen

Op een SVR camping in Epen verblijf je op een boerenerf in een prachtig natuurgebied. Kom helemaal tot rust tussen het grazende vee en haal verse ijsjes bij de boerenwinkel. De kinderen vermaken zich ondertussen uitstekend met het helpen van de boer.

Kamperen bij de boer met het hele gezin

Kamperen op een SVR camping in Epen is een uitstekend idee voor gezinnen met kinderen. Zij vervelen zich tussen alle dieren geen moment. De boerderijen hebben vaak kalfjes, kippen, schapen, varkens, pauwen, paarden, ganzen en soms zelfs herten. Dat betekent heerlijk meehelpen bij het voeren van de kippen, toekijken hoe de boer de schapen scheert of leren hoe de boer zijn koeien melkt. Op het erf zijn vaak speeltoestellen, trampolines, skelters en andere attributen voor vermaak te vinden.

Verblijf midden in de Limburgse natuur in Epen

Epen ligt in de Geulvallei. Dat zorgt voor prachtige vergezichten vanaf de camping. Naast het Geuldal liggen er ook andere natuurgebieden in de omgeving, zoals het Onderste en Bovenste Bosch, het Kruisbos, het Schweibergerbos en het Vijlenerbos. Je verblijft hier dus letterlijk midden in de natuur. Ook op de boerderij merk je dit: naast vers brood en een eitje worden vaak streekproducten uit de Limburgse natuur aangeboden. Zo geniet je van verse jam, stroop en appelsap bij het ontbijt.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter