SVR Campings in Maastricht

  • Stichting Vrije Recreatie campings
  • Campings midden in de natuur

SVR Campings in Maastricht

Wissen
2 personen
0 campings gevonden

SVR camping in Maastricht: kamperen op de boerderij

Heb je behoefte aan rust, natuur en ontspanning? Kom dan overnachten op een charmante SVR camping in Maastricht en maak kennis met het boerderijleven in Zuid-Limburg. De campings liggen aan de rand van de stad en bieden een originele kampeeraccommodatie voor het hele gezin. Vooral kinderen vinden het geweldig om koeien te melken of de boer te helpen met andere klusjes op en om de boerderij.

Op stap in Maastricht

Vanaf de camping ben je binnen mum van tijd in de gezellige stad Maastricht. Verleden en heden wisselen zich hier in rap tempo af. Wandel over het Vrijthof of breng een bezoek aan de indrukwekkende Sint-Servaasbasiliek. Voor liefhebbers van historie zijn Fort Sint Pieter en de Sint-Pietersberg een aanrader. Een stadsgids vertelt je er alles over. Profiteer verder van een divers aanbod aan winkels en geniet van een hapje en een drankje op een van de terrassen.

Boek een SVR camping in Maastricht

Iedere SVR camping in Maastricht is van alle gemakken voorzien, waardoor je optimaal geniet van je verblijf in Zuid-Limburg. Proef bijvoorbeeld de streekproducten op de boerderij of laat je 's morgens verwennen met een uitgebreid ontbijt. Houd je van het bourgondische leven, maar dan wel in een rustige en natuurrijke omgeving? Overnacht dan op een boerderijcamping in Maastricht.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter