SVR Campings in Roermond

  • Stichting Vrije Recreatie campings
  • Campings midden in de natuur

SVR Campings in Roermond

Wissen
2 personen
1 campings gevonden
<
1
>

Ontspannen op een SVR camping in Roermond

Je hoeft Nederland helemaal niet te verlaten voor een vakantie in de natuur in een rustige omgeving. Een vakantie op een SVR camping in Roermond geeft je al het gevoel in een hele andere wereld te zijn. Een SVR camping staat voor een camping die voldoet aan de verwachtingen van Stichting Vrije Recreatie. Op deze themapagina heb je een overzicht van campings in regio Roermond die voldoen aan het beeld van rust, ruimte en natuur. Precies zoals je van een SVR camping mag verwachten.

De oase van rust rondom de stad

Roermond is een prachtige stad met in de buurt voldoende natuur om van te genieten. Bezoek bijvoorbeeld nationaal park de Meinweg. Je maakt hier lange wandelingen waar je met een beetje geluk herten of wilde zwijnen tegenkomt. Stadspark de Kartuis en Kruiswegpark bieden je ook een heerlijk toevluchtsoord.

Historisch Roermond

Vanaf een SVR camping in Roermond ben je snel in de prachtige historische binnenstad. Houd je naast rust en natuur ook van winkelen, dan haal je hier je hart op. Een aanrader is Designer Outlet Roermond. Ook zijn er veel prachtige historische gebouwen in de stad die de moeite van het bezichtigen waard zijn.