Vakantiehuizen in Limburg

  • Grootste overzicht van vakantiehuisjes
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantiehuizen in Limburg

2 personen
22 campings gevonden

Verken het zuiden vanuit een vakantiehuis in Limburg

Er gaat niets boven de Limburgse gastvrijheid en bourgondische levenshouding. In een vakantiehuis in Limburg ervaar je het zelf, want hier dompel je jezelf helemaal onder in de Limburgse natuur en cultuur. Ga op pad met de kinderen, geniet van de rust of ga op stedentrip vanuit je vakantiehuis in de provincie Limburg.

Vakantiehuizen voor ieder gezelschap

Heerlijk tot rust komen in een vakantiehuis op een natuurpark, met kwetterende vogels en ruisende bomen om je heen? Of juist meedoen met de leukste activiteiten op een echt familiepark? Limburg telt genoeg verschillende vakantiehuizen, dus er zit altijd wel een locatie bij die bij je gezelschap past. Verblijf aan de rand van de stad, midden in de natuur of juist op een groot vakantiepark met talloze faciliteiten.

Limburg met de kinderen

Vanuit een vakantiehuis in Limburg beleven jong en oud de leukste avonturen, bijvoorbeeld bij GaiaZOO. Dompel jezelf onder in het dierenrijk, waar apen, leeuwen en giraffen allemaal op je wachten. Liever hutten bouwen, stampen in een rivier of urenlang klimmen en klauteren? Dan zijn de kinderen helemaal op hun plek bij Avonturenpark Valdeludo. Dankzij bloedstollende achtbanen en leuke kinderattracties is Toverland een geliefde trekpleister in de provincie, makkelijk te bereiken vanuit je vakantiehuis in Limburg.

Het unieke landschap van het zuiden

Het is de natuur van Limburg die deze provincie zo bijzonder maakt. Dat begint al in het noorden van de provincie, bij nationaal park de Groote Peel. Stille vennen, moerassen en bossen zijn een heerlijk thuis voor talloze vogelsoorten. Wandel je liever over uitgestrekte heide? Bezoek dan de Brunssummerheide vanaf je vakantiehuis in Limburg, waar je soms tussen de paarse heidebloemen fietst. In het zuiden van Limburg ontdek je een glooiend landschap met heuvels en valleien die elkaar moeiteloos afwisselen.

Een culturele vakantie

Vanaf je vakantiehuis ontdek je de geschiedenis van Limburg, bijvoorbeeld tijdens een bezoek aan het Thermenmuseum. Hier zijn de resten van een Romeins badhuis te bewonderen, waardoor de historie van deze provincie meteen tastbaar wordt. Kijk vervolgens je ogen uit bij de kastelen in Limburg, met het Kasteel Arcen als een van de hoogtepunten. De sierlijke tuinen zijn een traktatie voor iedereen, want de kinderen voelen zich meteen echte prinsen en prinsessen. Bezoek je de hoofdstad? Wandel dan door het imposante Fort Sint Pieter.