9639 campings in 28 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Camping De Mus'donck
bekijk 6 foto 's
Klein

Camping De Mus'donck

De camping bestaat uit drie besloten schaduwrijke veldjes, een open veld met een kabelbaan en een trapveldje, en een kampeerboerderij met een groepsaccommodatie. Er zijn een fietsenstalling en een recreatieruimte met tv. Het sanitair is modern, verwarmd en schoon. In de fietsenstalling zijn oplaadpunten en een reparatiekist. Er zijn wandel- en fietsroutes beschikbaar. Bij campinggasten met een handicap mag de auto bij de caravan staan.

Camping De Mus'donck ligt in het hart van de Brabantse Meijerij en biedt een oase van rust en ruimte. De camping is kleinschalig en heeft een gemoedelijke sfeer.

Op weg naar de camping in het idyllische buitengebied van het dorpje Liempde merk je het al: hier heerst de natuur en stilte. Ook op de camping, waar je door de eigenaren met Brabantse gastvrijheid wordt ontvangen, is de rust bewaard gebleven.

Staanplaatsen in het groen
Het kampeerterrein bestaat uit vier door groen omzoomde veldjes en telt jaar-, seizoen- en toeristische plaatsen. De plaatsen zijn ruim opgezet en hebben door de omringende heggen veel privacy. Door de strategische positie van het groen op de camping is er op elke plek zon en schaduw. Elektra (6 ampère) is beschikbaar tegen geringe bijbetaling. Daarnaast is er een recreatieboerderij te huur voor groepen tot 45 personen.

Sanitaire voorzieningen
De Mus’donck biedt goede sanitaire voorzieningen met douches, toiletten en een babywasplaats. Ook is er een overdekte afwasplaats met warm water en een speciale plek om je chemische toilet te legen. Tegen betaling kun je gebruikmaken van een wasmachine, centrifuge en/of droger.

Jeu-de-boules baan, sportveld en kabelbaan
Nu is het op de camping lekker ontspannen in een rustige omgeving, maar als je wil kun je je ook sportief inspannen. Zo is er een jeu-de-boules baan, kabelbaan van 33 meter en een sportveld. Voor kinderen zijn er verschillende speeltoestellen.

Fiets- en kanoverhuur
In de directe omgeving van de camping barst het van de fietsroutes. Geen fiets bij? Huur dan een fiets op de camping. Ook een goed idee: kanoën. De Mus’donck ligt op steenworp afstand van rivier de Dommel en verhuurt kano’s. Kortom, recreatieve mogelijkheden zat.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijzen Prijzen
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Wifi Wifi
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Adres & route Adres & route
Website Website

Beoordelingen

Kampeerders reviews

Camping De Mus'donck heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Camping De Mus'donck is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa