8680 campings in 27 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Camping De Peelbloem
bekijk 5 foto 's
Klein Erkend

Camping De Peelbloem

Op de charmante parkachtig aangelegde camping met veel groen en bloemen kom je echt tot rust. Naast de camping is een dagopvang en een verblijf voor gehandicapten. De staanplaatsen liggen op een terrein met diverse inhammen en op een apart veldje. In het midden is een jeu-de-boulesbaan, een vlindertuin en staan enkele speeltoestellen. Het sanitair is overal ingericht voor rolstoelgebruikers. Er is een oplaadpunt voor elektrische fietsen en een mobiel minigolfspel.

Camping De Peelbloem is een kleinschalige, maar ruim opgezette camping in het groene buitengebied van Deurne. De camping richt zich op 55-plussers en mindervaliden.

Landelijk gelegen in de Brabantse Peel biedt de camping rust, ruimte en veel groen. Door de vele bloemen, struiken, bomen en het goed onderhouden grasveld lijkt het net alsof je in een park kampeert. Om de rust te waarborgen zijn jongeren en honden niet welkom.

Geschikt voor mindervaliden
De camping voorziet in de wensen van mindervaliden en is ingericht volgens de Wet van Toegankelijkheid. Zo is het verzorgde en schone sanitair ruim opgezet en geschikt voor mensen met een beperking. Het gebouw heeft vloerverwarming en automatische toegangsdeuren. Voor de veiligheid zijn alle douches en toiletten voorzien van een alarminstallatie. Ook als je gebruik wilt maken van de wasmachine en droger of gaat afwassen, zul je merken dat met alles rekening is gehouden. Daarnaast zijn de verharde paden op de camping rolstoeltoegankelijk.

Goede voorzieningen
Met 25 staanplaatsen is De Peelbloem een kleinschalige camping met een rustige sfeer. De plaatsen zijn ruim en voorzien van water en elektra (16 ampère). Ook de wifi is gratis. Inspiratie nodig voor een mooie tocht door de omliggende natuur? Op de camping liggen meerdere fiets- en wandelroutes gratis voor je klaar. Handig voor gasten met een e-bike: er is een oplaadpunt voor elektrische fietsen.

Stichting De Peelbloem
De camping is onderdeel van Stichting De Peelbloem en voorziet in (dag)opvang en recreatie voor mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Door de ruime opzet van het terrein hebben campinggasten echter weinig contact met deelnemers van de opvang.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Adres & route Adres & route
Website Website

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Camping De Peelbloem heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Camping De Peelbloem is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa