Campings waar honden toegestaan zijn

  • De leukste campings voor jou en je trouwe viervoeter
  • Speciale faciliteiten voor honden
  • Geselecteerd door de ANWB

Campings voor hondenliefhebbers

Wissen

55 campings gevonden

<
1
2
3
>

Ontspanning voor het hele gezin op een hondencamping

Wil je graag op vakantie met de hond? Wij hebben de leukste hondencampings voor je uitgezocht, verspreid over heel Europa. De meeste hondvriendelijke kampeerlocaties liggen in Frankrijk, Duitsland en Nederland, maar je vindt er ook veel in landen als Oostenrijk, Italië en Zweden. Kies voor een ontspannen verblijf op een van deze campings, die geschikt zijn voor een vakantie met het hele gezin. Gaat je voorkeur uit naar een ruime staanplaats of naar een comfortabele huuraccommodatie? Vink je voorkeuren aan in het filter aan de linkerkant. Kijk en vergelijk!

Een geslaagde kampeervakantie met de hond

Als je met de hond op pad wilt, is het belangrijk om te kiezen voor een verblijf op een camping waar honden zijn toegestaan. Gelukkig zijn ze op een hondencamping meer dan welkom. Je zult er ook veel andere hondenbezitters ontmoeten. Leuke sociale contacten zijn op deze manier snel gelegd, of je nu op een kleine, gemiddelde, grote of zeer grote camping verblijft. De hond uitlaten was nog nooit zo leuk!

Speciaal voor je hond

Op een camping voor honden zijn speciale voorzieningen voor je hond aanwezig. Denk bijvoorbeeld aan een hondentoilet waar je hond zijn behoefte kan doen. Op zanderige of modderige terreinen wordt je huisdier snel vuil. Sommige campings hebben daar een oplossing voor bedacht: een hondendouche! Daarmee is hij weer snel helemaal schoon. Wel zo fijn voor als de hond weer meegaat naar de tent, camper of accommodatie!

Trek er samen op uit in de omgeving

Op de camping is er van alles te doen voor jou en de kinderen. Neem een duik in het helderblauwe zwembad, drink een drankje op het gezellige terras of haal een lekkere snack in het restaurant op de camping. Maar ga ook van de camping af om de omgeving te ontdekken: het strand, het bos, de bergen… Afhankelijk van waar je kampeerlocatie zich bevindt, is het heerlijk om een wandeling of roadtrip te maken met je hond erbij. Voel je helemaal thuis in de buitenlucht en geniet met z’n allen!

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter