Campings in Eindhoven met zwembad

  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings in Eindhoven met zwembad

2 personen
11 campings gevonden

Geen resultaten gevonden

Vakantie vieren op een camping in omgeving Eindhoven met zwembad

Vier je vakantie op een camping in de omgeving van Eindhoven met zwembad, dan mag een bezoek aan deze leuke stad in Noord-Brabant niet ontbreken. Je ervaart hier een unieke mix van oud en nieuw. Oude gebouwen bekijk je in de wijk de Bergen, die tijdens de oorlog gespaard is gebleven. Breng ook zeker een bezoek aan de Sint Catharinakerk uit 1867 met torens van 73 meter hoog.

De hele dag veel zwemplezier in het zwembad

Kom je terug van een geslaagd dagje uit, dan is de kans groot dat de kinderen nog lang niet zijn uitgespeeld. Terwijl jij op een ligbedje wegdroomt bij een goed boek, vermaken de kids zich nog urenlang op de camping in de omgeving van Eindhoven met zwembad. Het animatieteam organiseert tal van leuke activiteiten in het water, of speel een fanatiek potje voetbal met het gezin.

Nog meer zwemplezier in natuurbad IJzeren Man

Tijdens je vakantie op de camping in de omgeving Eindhoven mag een bezoek aan natuurbad IJzeren Man niet ontbreken. Dit natuurbad is verdeeld in een peuterbad, dieptebad, strandlijn en een prachtige grasweide. Omdat het hier tijdens de zomermaanden behoorlijk druk kan worden, is het verstandig om van tevoren een kaartje te kopen.