Camping Kaatsheuvel

2 personen
139 campings gevonden

Camping Kaatsheuvel


Een verblijf op een camping in Kaatsheuvel biedt veel mogelijkheden. Zo kan er onder andere heerlijk gewandeld en gefietst worden. Ook is een bezoek aan de Efteling een absolute aanrader. Het campingaanbod is heel divers, van kleine natuurcamping tot groot recreatiepark. Zo zijn er campings voor iedereen. Daarnaast bevinden de campings zich middenin een bosrijke en groene omgeving. Zo kun je heerlijk genieten en tot rust komen. 



De omgeving


In de omgeving van Kaatsheuvel is veel te doen. Zo kun je er de Efteling bezoek, wandelen in de Biesbosch of het nationaal park de Loonse en Drunense Duinen of je kan heerlijk winkelen in één van de omringende grote steden. Al deze mooie plekken zijn heel gemakkelijk vanaf de camping in Kaatsheuvel te bereiken.

De Efteling

Vanaf de camping in Kaatsheuvel is de Efteling om de hoek. Het is dan ook een absolute aanrader om hier een dag of meerdere dagen naar toe te gaan. In het attractiepark is genoeg te beleven voor zowel jong als oud. Zo kun je eindeloos ronddwalen door het park, in achtbanen zitten, van shows genieten en de kinderen kunnen er heerlijk spelen. 



Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen


Op fiets- of loopafstand van je campings in Kaatsheuvel ligt het nationaal park de Loonse en Drunense Duinen. Deze ‘Brabantse Sahara’ is een locatie waar fantastisch gewandeld, gefietst of paardgereden kan worden. Naast de grote zandvlaktes, vindt je hier ook uitgestrekte heide en diepe bossen. Kortom: een zeer gevarieerd landschap. Het fijne aan dit gebied is dat je niet verplicht bent op de wandelpaden te blijven. Iedereen mag heerlijk overal rondstruinen en op zijn of haar eigen tempo de uitgestrekte stuifzandgebieden verkennen.



De Biesbosch

Op slechts een kwartier rijden vanaf de camping in Kaatsheuvel ligt de Biesbosch. Dit prachtige nationale park is een waterrijk gebied met unieke natuur. In de Biesbosch is veel te doen en te beleven. Zo kun je er naar hartenlust varen, wandelen, op excursie met een gids gaan, vogels spotten, vliegvissen, kanoën of heerlijk picknicken langs het water.

Camping Kaatsheuvel: sla de mogelijkheid om de stad te bezoeken niet over


In de omgeving van de camping in Kaatsheuvel liggen Breda, Tilburg en ’s Hertogenbosch. Deze grote steden laten zich bij uitstek lenen voor een ontspannen dag winkelen, wandelen en cultuur snuiven. Alle drie de steden kennen namelijk een oude geschiedenis met veel historische bezienswaardigheden. Ook voor winkelend publiek zijn de steden uitstekend geschikt. Ze bieden een grote diversiteit aan leuke winkels. Als er na het winkelen tijd is voor ontspanning, dan kan er naar genoten worden van diverse culinaire hoogstandje, die er in de stad te vinden zijn.