9590 campings in 28 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Minicamping Wilgenweide
bekijk 15 foto 's
Klein

Minicamping Wilgenweide

Camping bij de Galderse meren bestaat uit twee grasvelden met elektra en een tegelplateau per standplaats. Voor campers is een apart veld. De overdekte fietsenstalling heeft oplaadpunten. In een tuinbouwkas zit de slechtweeraccommodatie met tv. Er is een visvijver. Het moderne sanitair is verwarmd. Zelf verbouwde groenten en fruit zijn te koop.

Minicamping Wilgenweide is een groene en rustig gelegen camping en een fijne uitvalsbasis voor wandelingen en fietstochten door het groene hart tussen Breda, Tilburg en de Belgische grens.

Fraai gelegen in het landelijke en bosrijke buitengebied van het Brabantse Molenschot biedt de camping een oase van rust, ruimte en natuur. En net als de omgeving baadt de Wilgenweide in het groen.

Twee kampeervelden

Verspreid over twee grasvelden als biljartlakens liggen 25 staanplaatsen. Het achterste, driehoekige veld telt 15 staanplaatsen, die zijn voorzien van 6 ampère stroom en een verharding. Dit veld wordt beschut door een natuurlijke wilgensingel en grenst aan de visvijver. Het voorste, rechthoekige kampeerveld heeft 10 kampeerplaatsen, die zijn voorzien van 10 ampère stroom en een verharde stoep voor de uitgang van de caravan of camper. Campers en caravans kunnen hier makkelijk komen en staan door de verharde rijstroken direct waterpas. In combinatie met een water innamepunt en loosplaats is dit veld een aanrader voor camperaars. Gasten met een tent kunnen ook indoor kamperen.

Tussen de velden
Tussen de kampeervelden ligt het sanitairgebouw, dat beschikt over meerdere douches, toiletten, wastafels, afwasplaatsen en een wasmachine. Ook vind je hier een stortplaats voor het chemisch toilet. Verstopt tussen het groen ligt een visvijver met kleine en grote vissen en een jeu-de-boulesbaan.

Leuke extra's
Weilandgolf, boerenboules (jeu de boules met skippy ballen), een tocht met de huifkar: de camping biedt veel leuke extra’s. De tuinbouwkas doet tevens dienst als slechtweerruimte en fietsenstalling. De zelf verbouwde groenten en fruit zijn te koop. Helemaal bijzonder: ze produceren hier ook wijn van frambozen, die je uiteraard wel moet proeven.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijzen Prijzen
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Wifi Wifi
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route
Website Website
Social Social

Beoordelingen

Kampeerders reviews

Minicamping Wilgenweide heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Minicamping Wilgenweide is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa