SVR Campings in Oisterwijk

  • Stichting Vrije Recreatie campings
  • Campings midden in de natuur

SVR Campings in Oisterwijk

2 personen
0 campings gevonden

Ontdek het mooie Brabant op een SVR camping in Oisterwijk

Vier je vakantie op een SVR camping in Oisterwijk, dan ben je binnen de kortste keren bij de mooiste natuurgebieden van Noord-Brabant. Maak bijvoorbeeld een wandeling of fietstocht door de Oisterwijkse Bossen en Vennen of de Kampina. De routes staan hier goed aangegeven en er zijn tal van stops waar je kunt genieten van een welverdiend drankje of ijsje.

Een dag vermaak in de Efteling, Breda, ‘s-Hertogenbosch of Tilburg

De Efteling is het ultieme pretpark waar de zintuigen van de kids worden geprikkeld. De mooiste verhalen worden verteld in het Sprookjesbos en er zijn tientallen attracties voor jong en oud. Na slechts een klein half uurtje rijden van de SVR camping in Oisterwijk parkeer je je auto bij de entree. Liever een dagje shoppen of souvenirs kopen in de stad? Breng dan een bezoek aan Tilburg, Breda of ’s-Hertogenbosch. Probeer een glaasje Tilburgse Schrobbelèr en een echte Bossche bol van Jan de Groot.

Vakantie vieren in het Groene Woud

Wist je dat Oisterwijk ook wel Parel in ’t Groen wordt genoemd? De natuurgebieden in de omgeving vormen namelijk samen het Groene Woud. Na een actief dagje uit kom je helemaal tot rust op je SVR camping in Oisterwijk. Terwijl de kids een balletje trappen op het speelveld of een duik nemen in het zwembad geniet jij van een welverdiende borrel of een goed boek.