Campings in Noord-Brabant met overdekt zwembad

  • Ook bij regen lekker zwemmen
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings in Noord-Brabant met overdekt zwembad

2 personen
17 campings gevonden
<
1
>

Campings in Noord-Brabant met overdekt zwembad

Kamperen op een camping in Noord-Brabant met overdekt zwembad verzekert je van waterplezier voor de hele familie. Ontdek het bourgondische leven en geniet van een ontspannen vakantie in de gezelligste provincie van Nederland.

Een all-in vakantie

In een land als Nederland is een overdekt zwembad geen overbodige luxe. Wat het weer ook doet, de kids vermaken zich uitstekend in het verwarmde bad. Voor de snelheidsduivels zijn er stroomversnellingen en reuzeglijbanen; voor de allerkleinsten een rustig pierenbadje. En werkt het weer mee, installeer je dan op de ligweide naast het buitenbad. Relax in de heerlijk warme bubbelbaden of geniet van het uitgebreide wellnessaanbod. Reden genoeg voor een spetterende familievakantie.

Ga eropuit

Een camping in Noord-Brabant met overdekt zwembad biedt meestal ook uitgebreide faciliteiten, zoals restaurants en een snackbar. De kinderen vermaken zich met een uitgebreid animatieprogramma en de ruime sportvelden nodigen uit tot een potje voetbal. Maar ook buiten de camping vind je in Brabant genoeg actie. Probeer alle achtbanen in de Efteling of sta oog in oog met de wilde dieren in Safaripark Beekse Bergen. Ontdek nationale park de Drunense Duinen met de zandduinen voor oneindig speelplezier of huur een bootje en tour een hele dag door de Biesbosch.