SVR Campings in Noord-Brabant

  • Stichting Vrije Recreatie campings
  • Campings midden in de natuur

SVR Campings in Noord-Brabant

2 personen
5 campings gevonden
<
1
>

Maak een leuke stedentrip vanuit een SVR camping in Noord-Brabant

Een SVR camping in Noord-Brabant is in de mooiste natuur gelegen. Ook ben je binnen de kortste keren in een van de bruisende en bourgondische steden van de provincie. Probeer de echte Bossche bol in ’s-Hertogenbosch en wandel langs de stadswallen en de Sint-Janskathedraal. Probeer een glaasje schrobbelèr, bezoek de trendy Spoorzone in Tilburg of slenter door het gezellige centrum van Breda. Wie weet maak je een van de leuke evenementen in Brabant mee, zoals de Tilburgse Kermis, Breda Jazz Festival of Jazz in Duketown. Tip: breng ook een bezoek aan Baarle-Nassau. Het grondgebied van België en Nederland loopt hier behoorlijk door elkaar, waardoor je door het hele dorp de opmerkelijke grensovergang in de vorm van kruisjes op de grond ziet.

Genoeg vermaak voor de kinderen

De kids vermaken zich urenlang op de SVR campings in Noord-Brabant. Ook in de omgeving is meer dan genoeg te beleven. Wandel door het Sprookjesbos in de Efteling, spot wilde dieren in Safaripark Beekse Bergen en stap in de leukste achtbanen in Toverland. Na een dagje uit vermaken de kids zich in het zwembad of op het speelveldje op de camping, terwijl jij tot rust komt met een goed boek.

Prachtige natuur in Noord-Brabant

Op en rondom een SVR camping in Noord-Brabant maak je kennis met het prachtige natuurschoon. De kans is groot dat je dichtbij een natuurgebied kampeert. Huur een bootje of kano en verken de Biesbosch, maak een wandeling in de Loonse en Drunense Duinen of ga een middagje picknicken in de Peel. Daarnaast zijn er tal van kleine natuurgebieden die het ontdekken waard zijn, zoals de Regte Heide en Oisterwijkse Bossen en Vennen. Deze gebieden zijn zowel te voet als per fiets goed te verkennen.

De perfecte vakantiebestemming voor het hele gezin

21 natuurgebieden, sfeervolle steden en leuke activiteiten maken Noord-Brabant de perfecte vakantiebestemming voor het hele gezin. SVR campings vind je door de hele provincie, zodat er ook een kampeerplaats in de buurt van jouw favoriete bestemming ligt.