9555 campings in 28 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Vakantiecentrum De Hertenwei
bekijk 4 foto 's

Vakantiecentrum De Hertenwei

Het kampeerterrein ligt bij het natuurgebied De Utrecht, in de nabijheid van de Acht Zaligheden van de Kempen. De standplaatsen bevinden zich deels op open, deels op meer beschutte velden.

Kamperen tussen bossen en heidevelden op de Brabantse Kempen doe je op Vakantiecentrum De Hertenwei, in het dorpje Lage Mierde. Hier bij de Belgische grens en natuurgebied De Utrecht ga je eropuit in de natuur, bezoek je pretparken als de Efteling en Safaripark Beekse Bergen en maak je stedentrips naar Tilburg, Eindhoven, Breda of Antwerpen.

Deze grote camping maakt onderscheid tussen ‘campingplaatsen’, zo’n 100 m2 en gelegen op veldjes, en ‘parkplaatsen’, zo’n 150 m2 en gelegen in laantjes met groenafscheidingen en dus met meer privacy. Het kampeerterrein kent geen hoogteverschillen. Huren op Vakantiecentrum De Hertenwei kan ook: er zijn appartementen, mobilhomes en bungalows te huur.

Zwembad, whirlpool en speeltuin

Kinderen vermaken zich op De Hertenwei in de speeltuintjes, tijdens een potjes jeu de boules, met tafeltennis, tennis of op het sportveld. Ook is er een kantine waar je kunt poolen, tafelvoetballen of darten. Op 500 meter van de camping ligt een binnenzwembad met whirlpool, waar kampeerders en huurders gratis toegang hebben. Ook is er in het hoogseizoen een verwarmd buitenbad geopend, met grote ligweide, springkussen en kiosk voor een ijsje of snelle hap.

Natuur, pretparken en grote steden

Vanwege de ligging bij natuurgebied De Utrecht is het hier leuk fietsen en wandelen. Ook liggen er veel pretparken in de nabijheid, zoals Safaripark Beekse Bergen (10 km), de Efteling (35 km), Bobbejaanland (35 km) en Plopsa Indoor Hasselt (70 km). Ook zit je hier bij de ‘Acht Zaligheden’ (8 dorpen die eindigen op –sel, zoals Eersel en Reusel) en de steden Tilburg (20 km) , Eindhoven (40 km), Breda (45 km) en Antwerpen (70 km).


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Zwembaden Zwembaden
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route

Beoordelingen

Kampeerders reviews

Vakantiecentrum De Hertenwei heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Vakantiecentrum De Hertenwei is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa