5 sterren

Campingpark De Bongerd

NederlandNoord-HollandTuitjenhorn  (sitecode 56292)

Campingpark De Bongerd

NederlandNoord-HollandTuitjenhorn
5 sterren
Best

De parkachtig aangelegde camping ligt deels in een voormalige appelboomgaard de Bongerd. De staanplaatsen bevinden zich op open velden met halfhoge beplanting. Het buitenspeelpark Holle Bolle Buiten heeft o.a. een spraypark, een spetter- en spatbad met glijbanen voor jonge kinderen en een zwembad voor de oudere kinderen met twee glijbanen. Ook is er een speelvijver met trekpontjes en een nat wandelpad, ligweide en kleine dierenweide.

Camping van het jaar 2012
Camping De Bongerd is uitgeroepen tot de beste camping van het jaar 2012 in de categorie ‘beste camping voor gezinnen met kinderen’.
‘Het professionele showteam, de overdekte waterspeeltuin en de avonturenspeelplaats

Omgeving

Dierenparken en waterpret vlak bij Camping De Bongerd

Ga met het gezin zeker een dagje naar Vlindorado in Waarland. In deze grote tuin waan je je in het tropisch regenwoud. Niet alleen bewonder je kleurrijke vlinders en exotische vogels, maar ook is er een leuke speurtocht uitgezet voor de kleintjes en vermaken de kinderen zich met het houten speelhuis, de zandbak en het stapstenen pad.

Voor een actief uitje ga je naar Skeef Cable Ski in Heerhugowaard dat op ongeveer een kwartier rijden van Camping De Bongerd ligt. Kom waterskiën of wakeboarden, ga SUP-boarden of geniet van de zon op het recreatiestrand.

Lees meer over Noord-Holland