SVR Campings in Castricum

  • Stichting Vrije Recreatie campings
  • Campings midden in de natuur

SVR Campings in Castricum

Wissen
2 personen
0 campings gevonden

Kamperen bij de boer op een SVR camping in Castricum

Op een SVR camping in Castricum kampeer je bij de boer, op korte afstand van de Randstad. Hier geniet je van de rust en ruimte die de duinen, het strand en de polder te bieden hebben. Een uitstapje naar een van de steden in de omgeving, zoals Haarlem of Amsterdam, hoort daar natuurlijk helemaal bij.

Een kampeervakantie in de Noord-Hollandse natuur

Kom helemaal tot rust op een SVR camping in Castricum. Deze boerencampings zijn veelal landelijk gelegen en klein opgezet. Zo heb je geen last van animatieprogramma’s tot ’s avonds laat en hoor je alleen gemoedelijke boerderijgeluiden. Castricum is een prachtig gebied voor kamperen in de natuur, met name door de combinatie van strand en duinen met uitgestrekte polderlandschappen. In de omgeving maak je dan ook prachtige wandel- en fietstochten.

Met kinderen genieten van het boerenleven

Kinderen vervelen zich niet op vakantie bij de boer. De meeste boerderijen hebben vee of kleinvee rondlopen: fijn beestjes kijken dus. Bovendien mogen ze meehelpen bij het voeren van de kippen, het melken van de koeien, en de konijnen of lammetjes aaien. Op veel boerderijen valt zelfs een boerenhulpdiploma te halen. En naast dieren zijn er op het boerenerf veelal speeltoestellen, skelters en speelgoedtractoren te vinden.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter