SVR Campings in Haarlem

  • Stichting Vrije Recreatie campings
  • Campings midden in de natuur

SVR Campings in Haarlem

Wissen
2 personen
0 campings gevonden

Comfortabel kamperen op een SVR camping in Haarlem

Houd je van de stad Haarlem en vind je het fijn om er een aantal dagen te verblijven? Een SVR camping in Haarlem is een prima alternatief voor bijvoorbeeld een hotelovernachting of bed & breakfast. Je combineert het drukke en dynamische stadsleven met comfortabel overnachten op een boerderij net buiten de stad.

Kamperen bij de boer is een bijzondere belevenis

Een campingvakantie op een SVR camping in Haarlem staat garant voor een unieke ervaring. Je loopt zomaar de stal binnen en maakt er kennis met koeien, paarden, schapen, kippen en geiten. Je kinderen weten dit ongetwijfeld te waarderen. Een boerderij barst van de activiteit en is een welkome afwisseling met een dagje winkelen in het stadshart van Haarlem.

Een onvergetelijke vakantie in Haarlem

Een SVR camping in Haarlem ligt op slechts steenworp afstand van de stad Haarlem en is gemakkelijk bereikbaar. Dat kan met de auto, maar het is ook een optie om fietsen te huren. De omgeving biedt diverse fietsroutes in en rondom Haarlem die je laten kennismaken met de bekende bezienswaardigheden. Fiets bijvoorbeeld langs de grachten, de Grote Waag of door een van de vele hofjes die de stad rijk is.