SVR Campings in Julianadorp

  • Stichting Vrije Recreatie campings
  • Campings midden in de natuur

SVR Campings in Julianadorp

2 personen
1 campings gevonden
<
1
>

SVR camping in Julianadorp voor rustzoekers

Julianadorp is een prettige kampeerbestemming voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Op een SVR camping in Julianadorp geniet je van de rust aan de kust en op het platteland. Je vertoeft op een boerderijcamping en wordt elke morgen gewekt door geluiden die thuishoren op de boerderij zoals fluitende vogeltjes, kakelende kippen en hinnikende paarden. Dankzij een overdaad aan groen, stilte en ruimte kom je hier werkelijk tot rust.

Bloemenzee achter de duinen

Julianadorp is vernoemd naar de voormalige kroonprinses Juliana en wordt ook wel Bloemenzee achter de Duinen genoemd. Rondom het dorp bloeien namelijk prachtige tulpen, narcissen, hyacinten en lelies. Ook in het centrum is van alles te doen, want het dorp is een fijne plek om te winkelen. Verder is er de mogelijkheid voor een kopje koffie met appelgebak. Maak ook zeker een uitstapje naar havenstad Den Helder of vaar met de veerboot naar het Waddeneiland Texel.

Dompel je onder in het boerderijleven

Tijdens je verblijf op een SVR camping in Julianadorp dompel jij je onder in het leven op de boerderij. Snuif het plattelandsleven op, terwijl je de boer helpt bij het voeren van zijn boerderijdieren. Kinderen knuffelen er met konijntjes, geitjes of lammetjes óf ondersteunen de boer bij het koeien melken. Met een beetje geluk kun je een pony huren en maak je een fantastische rondrit in de omgeving van de boerderijcamping.