3.5 sterren

Kampeerterrein 't Woutershok

NederlandNoord-HollandDen Burg  (sitecode 56459)

Kampeerterrein 't Woutershok

NederlandNoord-HollandDen Burg
3.5 sterren
CharmeErkendCKE

De L-vormige, kindvriendelijke camping met alleen basisvoorzieningen ligt aan de rand van het staatsbos De Duinen. De staanplaatsen van deze charmecamping bevinden zich op zeer ruime grasvelden, omzoomd door dichte boomsingels en struiken. De grote comfortplaatsen liggen langs de rand. Er zijn twee aparte velden voor gasten met honden. Op 500 m is een supermarkt. Tegenover de camping is een restaurant.

Een camping zonder ‘toeters en bellen’, maar wel met unieke charme. Dat is Woutershok; rustig gelegen in het bos op het prachtige, makkelijk bereikbare Texel. Kamperen is hier nog kamperen, terwijl het aan het nodige comfort niet ontbreekt. Deze camping is in 2016 genomineerd tot mooiste Charmecamping.

Op Kampeerterrein ’t Woutershok kampeer je op grasvelden met lekker ruime staanplaatsen (120 – 150 m2). De velden zijn vlak, autovrij en omringd door bomen. Je kunt hier heerlijk genieten van de groene natuur. Voor kampeerders met honden is er een apart veld.

Rust, natuur, en 5-sterrensanitair

Deze camping is ideaal voor kampeerders die zwemparadijzen en animatieprogramma’s graag inruilen voor mooie natuur, rust en ruimte. Vooral gezinnen met jonge kinderen en actieve senioren zullen hier genieten. De campingeigenaren zijn zeer gastvrij. Ze helpen je graag, bijvoorbeeld met het plannen van je ideale vakantiedag. Kinderen kunnen spelen in het gras, in de speeltuin en natuurlijk op het strand en in de zee.

De camping heeft een modern sanitairgebouw. Het gebouw wordt dagelijks schoongemaakt, is verwarmd en heeft ruim voldoende douches, wasgelegenheden en wc’s. Op je staanplaats kun je gratis gebruikmaken van wifi.

Texel verkennen

Vanaf Kampeerterrein ‘t Woutershok is het eiland prima te verkennen, bijvoorbeeld op de fiets, die je op de camping zelf kunt huren. Maak een tocht langs de kust en geniet van de mooie omgeving en de zeelucht. Zo kun je bijvoorbeeld de Cocksdorp bereiken, het jongste en meest noordelijk gelegen dorp van Texel, dat vlak bij de vuurtoren van het eiland ligt. In de buurt van de camping is ook van alles te zien en te doen. Het strand en het gezellige Den Burg zijn dichtbij.

Omgeving

Verken Texel vanaf Camping 't Woutershok

Camping 't Woutershok ligt in het bos dat deel uitmaakt van het nationale park Duinen van Texel. Hier maak je schitterende wandelingen en fietstochten. Ook sta je binnen enkele kilometers op het brede zandstrand. Neem een frisse duik, geniet van de zon, bouw zandkastelen of boek een surfles als je op zoek bent naar een leuke en sportieve uitdaging.

Een leuk gezinsuitstapje maak je naar Ecomare. Hier worden zeehonden en vogels opgevangen en kom je meer te weten over het Waddengebied in het natuurmuseum en het zeeaquarium. Twee bruinvissen en vijftien zeehonden worden hier permanent opgevangen.

Lees meer over Noord-Holland