Campings in Schoorl aan zee

  • Campings die direct aan zee gelegen zijn
  • Voor liefhebbers van strand, zee & zon
  • Populaire campings, dus reserveer snel

Campings in Schoorl aan zee

Wissen
2 personen
23 campings gevonden

Word wakker met het geluid van de Noordzee op een camping in Schoorl aan zee

Je ideale camping in Schoorl aan zee heb je snel gevonden. Schoorl ligt namelijk dicht bij het water, waardoor je wakker wordt met het ruisen van de Noordzee. Nadat het hele gezin ontbeten heeft en aangekleed is, maak je een ontspannende wandeling over het strand. De kids maken de mooiste zandkastelen, zoeken schelpjes op het strand en spelen in de golven. Oftewel, genoeg ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie.

Maak een wandeling over de brede duinen

Vanuit de camping in Schoorl aan zee is de kans groot dat je de brede duinen ziet. Breng je een bezoek aan het centrum? Dan zie je al snel de klimduin van meer dan 50 meter hoog. De Schoorlse duinen en de regio lenen zich perfect om ontdekt te worden op de mountainbike, fiets of tijdens een wandeling.

Leuke dorpjes dicht bij Schoorl

Door de vele duinen, uitgestrekte stranden en faciliteiten op de camping in Schoorl aan zee is de kans groot dat je je hier dagenlang vermaakt. De nabij gelegen dorpjes zijn ook het bezoeken waard. De grootste duin bekijk je in Groet, en Bergen staat bekend als een echt kunstenaarsdorp. Liever een leuke citytrip maken? Dan mag een bezoek aan Alkmaar, met het gezellige en karakteristieke centrum, zeker niet ontbreken tijdens je vakantie.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter