SVR Campings Noord-Holland

  • Stichting Vrije Recreatie campings
  • Campings midden in de natuur

SVR Campings Noord-Holland

Landen
Nederland
X
Regio's
Noord-Holland
X
Wissen

81 campings gevonden

<
1
2
3
4
...
>

Ontspanning en gezelligheid op een SVR camping in Noord-Holland

Lijkt het je wat om midden in de natuur een gezellige vakantie met de kinderen door te brengen? Ga dan kamperen op een SVR camping in Noord-Holland. Wij hebben een selectie van meer dan 75 campings voor je gemaakt, verspreid over deze populaire kustprovincie. Of je nu voor een kleine, middelgrote, grote of zeer grote camping kiest: rust, ontspannen en gezelligheid staan hier voorop. Gebruik het filter, de ANWB-score en de beoordeling die kampeerders de locatie toekennen om te kijk en te vergelijken.

Er even lekker tussenuit

Vakantie in eigen land met het hele gezin, dat is toch heerlijk? Op SVR campings in Noord-Holland komen jullie helemaal tot rust in een groene omgeving. SVR staat namelijk voor Stichting Vrije Recreatie. Je verblijft in hartje natuur. Naast ruime staanplaatsen voor de camper of de tent zijn er ook comfortabele, luxueus ingerichte huuraccommodaties. Klap de campingstoelen uit, zet de kampeertafel op en schenk een fris drankje in voor een gezellige borrel. De kids vermaken zich wel in het zwembad of in de speeltuin!

Faciliteiten en activiteiten

Als je met het hele gezin op vakantie gaat, dan is het belangrijk dat je voor een camping kiest waar voldoende faciliteiten zijn en er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd worden. Het zwembad met animatie doet het altijd goed bij de kids, maar op sommige campings heb je ook een voetbalveld of tennisbaan om even lekker sportief bezig te zijn. Op de kleine SVR campings leer je snel andere gasten kennen en behoren spontane activiteiten zeker tot de mogelijkheden. Een speurtocht, een campingbarbecue: noem maar op.

Noord-Holland: vakantieprovincie

Ieder jaar weten veel vakantiegangers uit binnen- en buitenland Noord-Holland te vinden, en dat is niet voor niets. Op de uitgestrekte stranden is het heerlijk toeven en de brede duinen zijn zeer in trek bij wandelaars en fietsers. Nog meer uitwaaien kun je op het prachtige eiland Texel. Heb je zin om te shoppen of ga je graag een cultureel dagje uit? Er zijn genoeg steden te ontdekken, bijvoorbeeld Amsterdam, Haarlem, Enkhuizen of Hoorn.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter