SVR Campings in Dalfsen

  • Stichting Vrije Recreatie campings
  • Campings midden in de natuur

SVR Campings in Dalfsen

Wissen
2 personen
2 campings gevonden
<
1
>

Ervaar de vrijheid op een SVR camping in Dalfsen

Kamperen op een camping van Stichting Vrije Recreatie staat voor kamperen zonder toeters en bellen. Een SVR camping in Dalfsen is leuk voor gezinnen met kinderen om het echte boerenleven te ervaren. Ook als je geen kinderen hebt, is kamperen op een boerenbedrijf of een voormalige boerderij een ontspannen manier om vakantie te vieren. Ontbijten in de boomgaard, genieten van de jonge dieren op de boerderij en niets anders horen dan vogelgeluiden, loeiende koeien en een trekker in de verte.

Reis naar het oosten van het land

Dalfsen ligt in de kop van Overijssel aan de Overijsselse Vecht. Ga je kamperen op een SVR camping in Dalfsen, dan is het bos je achtertuin. Langs de Vecht vind je verschillende uitkijkpunten met uitzicht op het Vechtdal en haar rivierlandschap. Combineer een fiets- of wandeltocht met een beklimming van de Lemelerberg, de Besthmenerberg of de Archemerberg. Op heldere dagen zie je Duitsland liggen. Voor stads vermaak breng je een bezoek aan Zwolle of Deventer.

Voor ieder wat wils

Dalfsen en omgeving is een populair vakantiegebied. In dit gebied vind je dan ook verschillende SVR campings. Van kleinschalige tot grotere campings, en van terreinen met alleen basisfaciliteiten tot campings met zwembaden en een animatieprogramma.