Campings in Overijssel met binnenzwembad

  • Ook bij regen lekker zwemmen
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings in Overijssel met binnenzwembad

2 personen
51 campings gevonden

Iedere dag zwemmen op de camping in Overijssel met binnenzwembad

Op een camping in Overijssel met binnenzwembad geniet je iedere dag van waterpret, weer of geen weer. En dat is fijn in een land waar het weer niet altijd garanties biedt. Op mooie dagen geniet je van de prachtige natuur in streken als het Vechtdal en Twente, en maak je uitstapjes naar bezienswaardigheden.

Van overdekt zwembad tot subtropisch zwemparadijs

Op een camping in Overijssel met binnenzwembad heb je onbeperkt toegang tot één of meer zwembaden. Het binnenbad heeft een constante temperatuur die vaak aangenaam warm is: ideaal voor een vakantie met kleine kinderen. Voor de allerkleinsten zijn er vaak baden met laag water en peuters vermaken zich in de waterspeeltuin. Binnenbaden variëren van een eenvoudig zwembad met peuterbad tot een subtropisch zwemparadijs met glijbanen en stroomversnelling. Vaak beschikken de kampeerterreinen ook over een buitenbad en ligweide voor waterpret op zonnige dagen. Kindvriendelijke campings hebben daarnaast faciliteiten zoals een speeltuin of animatie.

Geniet van de Overijsselse natuur

Een camping met binnenzwembad in Overijssel ligt in de mooiste gebieden zoals Twente, Salland en het Vechtdal. Hierdoor stap je zo de natuur in voor een heerlijke wandeling of fietstocht. Maak een wandeling in het veengebied het Wierdense Veld in Twente of door de heidevelden langs de rivier de Reest op de grens met Drenthe. In Attractiepark Slagharen en Preston Palace heb je een gezellige dag uit met het hele gezin.