In het Groen campings in Overijssel

  • Campings, Bed & Breakfasts en groepsaccommodaties door heel Europa
  • Altijd middenin ’t groen
  • Ideale bestemming voor een weekend weg, tussenstop of lange vakantie
  • Kwaliteit, kleinschalig, authentiek en gastvrij

In het Groen campings in Overijssel

Wissen
2 personen
35 campings gevonden

Verken de prachtige natuur vanuit een In het Groen camping in Overijssel

Op een In het Groen camping in Overijssel sta je binnen de kortste keren in de prachtige natuur. Maak tijdens je vakantie zeker een wandeling over de Sallandse Heuvelrug. Je komt tijdens je dagje uit de uitgestrekte heide tegen en er zijn meer dan genoeg rustpunten voor een welverdiende pauze. Dit gebied kun je ook met de fiets verkennen. Zowel op verschillende campings als in de nabije omgeving zijn er diverse verhuurpunten. De kans is groot dat je in dit gebied reeën, vossen en dassen spot.

Breng een bezoek aan het grootste zwembad van Twente

Op niet iedere In het Groen camping in Overijssel is een zwembad aanwezig. Beleven de kids graag veel plezier in het water, dan biedt het Aquadrome een perfecte uitkomst. Dit is het grootste zwembad van Twente. Je vermaakt je uren in een wildwaterbaan, twee waterglijbanen, recreatiebad en zes banen. Ook vermaken de kids zich uitstekend op de vele kleurrijke speeltoestellen. Even ontspannen? Dat doe je in de twee bubbelbaden, Turkse stoombaden en de hot whirlpool.

Zoek de hoogte op in Arque Klimcentrum

Hebben de kids altijd al willen leren om te klimmen? Dan zit je in Arque Klimcentrum helemaal goed. Tijdens een instructieles leer je alles over de grondbeginselen van het klimmen. Voor de ervaren klimmer zijn er twee spectaculaire overhangende rotsen nagebootst van maar liefst 18 meter hoog. Spierpijn gekregen? Dan rust je lekker uit op een van de In het Groen campings in Overijssel.

Ontdek de bruisende hoofdstad van de provincie

Vanaf een van de In het Groen campings in Overijssel sta je ook binnen de kortste keren in de bruisende hoofdstad van de provincie. Breng zeker een bezoek aan het historische centrum met Museum de Fundatie. Waanders in de Broeren is een prachtige kerk uit 1466, waar je vandaag de dag heerlijk kunt genieten in de brasserie. Souvenirs shop je in de binnenstad en vanuit Zwolle sta je ook binnen no-time in de groene omgeving.

In het Groen is onderdeel van de vereniging Vekabo. Vekabo staat voor Vereniging Kampeerboeren en heeft onlangs haar naam veranderd naar In het Groen.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter