Kleine campings in Overijssel

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Kleine campings in Overijssel

Wissen
2 personen
63 campings gevonden

Ontdek de voordelen van een kleine camping in Overijssel

Bij aankomst op een van de kleine campings in Overijssel word je vriendelijk ontvangen door de eigenaar van de camping. Deze persoonlijke ontvangst laat meteen het voordeel van een kleine camping zien! De geselecteerde campings liggen verspreid over de hele provincie. Je vindt een kleine camping in de kop van Overijssel, maar ook in Twente. Hier sta je voordat je het weet in de provincie Gelderland en ook Duitsland ligt op steenworp afstand.

Kamperen op kleine schaal op de mini camping in Overijssel

Mini campings vind je meestal midden in de natuur en je geniet hier van de rust en de ruimte. De basisfaciliteiten zijn aanwezig op deze campings met maximaal zestig staanplaatsen. De sfeer is er gemoedelijk en het contact met andere kampeerders is zo gelegd, omdat de gezichten je snel bekend zijn. Op verschillende campings kun je zwemmen of is er een meertje in de buurt voor het nodige waterplezier. Sommige mini campings hebben een recreatieruimte waar je ’s avonds of bij slecht weer een spelletje speelt of een drankje doet.

Ontdek het afwisselende landschap van Overijssel

Als natuurliefhebber haal je je hart op wanneer je op een kleine camping in Overijssel verblijft. Ontdek de Sallandse Heuvelrug en bewandel de Holterberg. Hier ervaar je nog echte stilte, op je eigen ademhaling na. Houd je wel van klimmen, bestijg dan de Peperbus in Zwolle en geniet van het uitzicht over deze Hanzestad. Geniet van een picknick bij Kasteel Twickel in Delden. Ga ook zeker kanoën in de Weerribben en strijk daarna neer op een terrasje in Giethoorn.

Voor ieder wat wils

Of je nu op zoek bent naar rust en wilt onthaasten na een drukke periode of elke dag op pad wilt; in Overijssel kan het allemaal. Overijssel is ook voor kinderen een leuke provincie om op vakantie te gaan. Ze zullen hun ogen uitkijken in het Speelgoedmuseum in Deventer. Voorvolwassenen roept dit museum nostalgische gevoelens op aan vroeger, met speelgoed dat je zeker zult herkennen. Op een regenachtige dag is het heerlijk spelen op de speelzolder van dit museum. Verken de bossen en de uitgestrekte heidevelden te voet of op de fiets. Ontdek ook winkelstad Gronau, net over de grens in Duitsland.