Vakantiehuizen in Overijssel

  • Grootste overzicht van vakantiehuisjes
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantiehuizen in Overijssel

2 personen
25 campings gevonden

Rijke natuur en historie vanuit een vakantiehuis in Overijssel

Geniet van een onvergetelijke vakantie in eigen land met een verblijf op een vakantiehuis in Overijssel. Deze provincie bevindt zich in het oosten van Nederland en vormt de ideale uitvalsbasis voor lange wandel- en fietstochten in de natuur. Cultuurliefhebbers bezoeken de talrijke musea in de buurt, waaronder het Rijksmuseum in Enschede. Ook bevinden bruisende steden als Deventer en Zwolle zich vlakbij. Gezinnen met kinderen beleven een geweldige tijd in pretpark Slagharen.

Wandelen of fietsen in het oer-Hollandse Salland

Vanuit je vakantiehuis in Overijssel maak je kilometerslange wandelingen of fietstochten door het uitgestrekte Twentse boerenland. Kom bijvoorbeeld volledig tot rust in het natuurgebied Salland. Hier dwaal je tussen de kleurrijke heide en dichte bossen. Onderweg trek je langs charmante boerderijen en kastelen, waar je neerstrijkt voor een smakelijke kop koffie.

Cultuur in Overijssel

Liefhebbers van kunst, cultuur en historie kijken hun ogen uit tijdens de vakantie in Overijssel. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het Rijksmuseum in Enschede en ontdek de fraaiste collectie aan kunstwerken van het oosten van Nederland. Wie geïnteresseerd is in techniek bezoekt het Techniekmuseum Oyfo, dat zich in Hengelo bevindt. Hier leer je alles over het ontstaan van de industrie. Avonturiers die een spannende nacht willen beleven, brengen in Almelo een nachtje door in een heuse gevangenis.

Naar Slagharen met de kinderen

Voor jong en oud is pretpark Slagharen een ware belevenis. Met meer dan dertig attracties in wildwestthema geniet het hele gezin volop. Vaar in een boomstam op de wildwaterrivier, zoek de spanning op in de achtbaan of ontdek de omgeving in het reuzenrad. Er is zelfs een bioscoop aanwezig met de film Haunted House. Slagharen staat verder bekend om zijn parades en shows en gezellige winkels. De ideale plek voor een dagje uit met de familie.