Vekabo Overijssel

  • Campings, Bed & Breakfasts en groepsaccommodaties in Nederland en de rest van Europa
  • Altijd midden in de natuur
  • Ideale bestemming voor een weekend weg, tussenstop of lange vakantie
  • Kwaliteit, kleinschalig, authentiek en gastvrij

Vekabo Overijssel

Keten
Vekabo
X
Landen
Nederland
X
Regio's
Overijssel
X
Wissen

29 campings gevonden

<
1
2
>

Genieten van de Nederlandse natuur op een Vekabo camping in Overijssel

Ben je op zoek naar een originele vakantiebestemming in Nederland? Dan is een verblijf op een Vekabo camping in Overijssel misschien wel iets voor jou. Op Vekabo campings draait het om authentieke natuur, rust en ruimte. Wil je even wegvluchten uit de grote stad en van je vakantie genieten in een landelijke omgeving? Dan is een Vekabo camping een fantastische oplossing. Vekabo staat voor Vereninging Kampeerboeren. De campings die hierbij zijn aangesloten, werden van oorsprong gerund door boeren. Tegenwoordig is er in de meeste gevallen een gastheer of gastvrouw aanwezig.

Een provincie met vele gezichten

Overijssel is misschien wel de leukste vakantiebestemming van Nederland. Op de kleinschalige Vekabo campings zit je altijd midden in het groen. ’s Ochtends wakker worden door een haan of de zonsopgang. Als dat geen fantastisch begin is van de ochtend, wat dan wel? Verder kun je in Overijssel verschillende grote steden bezoeken, bijvoorbeeld de eeuwenoude hoofdstad Zwolle voor een middag winkelen of een bezoek aan een van de vele musea. Ook heel leuk is Enschede, vlak bij de Duitse grens. Wil je tijdens de vakantie een dagje naar Duitsland? Ook daar rijd je heel gemakkelijk naartoe.

Een sportieve vakantie in Overijssel

Overijssel is niet alleen goed voor rust en ruimte. Je kunt er ook terecht voor talloze activiteiten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een potje boerengolf. Misschien kan dat zelfs op je eigen Vekabo camping in Overijssel. Ook heel leuk is een middag kanoën met het hele gezin. Haal lekkere broodjes bij de plaatselijke bakker, vergeet de zonnebrand niet en beleef een onvergetelijke middag op het water. Plof aan het einde van je sportieve dag voldaan op een stoel op de camping en geniet van jouw vakantie in het prachtige Overijssel.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter