SVR Campings in Zwolle

  • Stichting Vrije Recreatie campings
  • Campings midden in de natuur

SVR Campings in Zwolle

2 personen
4 campings gevonden
<
1
>

Verblijf op het boerenerf bij een SVR camping in Zwolle

Echt Hollands kamperen doe je op een boerenerf in eigen land. Bijvoorbeeld op een SVR camping in Zwolle, gelegen in een natuurrijke omgeving, en toch vlak bij de prachtige Hanzestad zelf. Voor kinderen is het kamperen bij de boer een avontuur op zich, want zij mogen meehelpen bij het verzorgen van de dieren.

Echt tot rust komen tijdens een vakantie bij de boer

De kampeerplekken op een SVR camping in Zwolle zijn over het algemeen ruim opgezet en bieden voldoende privacy. Het boerenerf is vaak afgelegen waardoor je geen drukte ondervindt van de stad en de snelweg. De kinderen helpen de boer met het kleinvee, tellen samen de kippeneieren en knuffelen de konijnen. Ook zijn er op het erf speelvoorzieningen zoals skelters, speelgoedtractoren en steps te vinden. Dat betekent heerlijk veilig spelen op grote afstand van de autowegen. Kies je voor een camping in de buurt van de rivier de Vecht, dan biedt de oever mogelijkheid tot recreëren en vissen.

Wat is er te doen in de omgeving?

Ook op grotere afstand is er van alles te doen. Zo maak je wandel- en fietstochten langs het Rondje Zwolle en bezoek je de Hanzestad Zwolle zelf. In het Vechtdal liggen diverse langere wandelroutes en met het wandelknooppuntensysteem loop je eenvoudig je eigen route. In de omgeving bezoek je onderweg oude landgoederen, kastelen en gezellige dorpen. Zwolle zelf biedt bezienswaardigheden zoals musea en een dinopark.