Campings met privé sanitair in Nederland

  • Alle benodigdheden dicht bij je kampeerplaats
  • Geniet van de privacy en het comfort
  • Populaire campings, dus reserveer snel

Campings met privé sanitair in Nederland

Wissen
2 personen
163 campings gevonden
<
1
2
3
4
...
>

Campings met privé sanitair in Nederland

Privé sanitair op een camping in Nederland: privacy ten top

Geen zin om steeds over de camping te lopen om naar de wc te gaan? Vind je de gezelligheid van een camping in Nederland wel leuk, maar heb je ook behoefte aan privacy? Kies dan voor een staanplaats op de camping met eigen sanitair.

Je eigen sanitair op je staanplaats, dat is echt gemak. Niet elke morgen je gang naar het sanitair gebouw maken, maar meteen vanuit je tent zo de douche onder, wat een comfort. Voor het naar bed gaan nog even naar het toilet? Geen wandelingen meer met een zaklantaarn over de camping!

Ook makkelijk voor de kinderen

“Papa, ik moet plassen! Kom je mee?” Dit is verleden tijd met je eigen sanitaire voorzieningen op de camping in Nederland. Want heb je kleine kinderen? Ook dan is je eigen sanitair ideaal. Moet de kleine een boodschap(je) doen? Dan hoef je niet met hem of haar naar het sanitair gebouw, maar heb je alles bij de hand. En wel zo veilig!

Je eigen sanitair gebouwtje op een camping in Nederland, hoe ziet dat eruit?

Dat verschilt natuurlijk heel erg per camping, van eenvoudige badkamers tot hele badzalen, maar het heeft altijd een douche, wastafel en toilet erin. Soms is er ook een speciale gootsteen voor de afwas. Het kan zijn dat het een geschakeld huisje is van het type “2-onder-1 kap”, maar ook dan wordt er voor voldoende privacy gezorgd en deel je alleen maar het dak met de buren.

Tijdig reserveren

Ga je voor een camping met privé sanitair in Nederland? Lekker! We raden je echter wel aan om tijdig te reserveren, want campings met eigen sanitair worden steeds populairder.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter