SVR Campings in Utrecht

  • Stichting Vrije Recreatie campings
  • Campings midden in de natuur

SVR Campings Utrecht

Landen
Nederland
X
Regio's
Utrecht
X
Wissen

26 campings gevonden

<
1
2
>

Terug naar de basis op een SVR Camping in Utrecht

Een heerlijke tijd samen met het gezin, dat is voor velen de ideale manier om de kampeervakantie door te brengen. Op de SVR Campings in Utrecht keer je terug naar de basis. SVR, dat staat voor Stichting Vrije Recreatie, biedt diverse kampeerplekken in Utrecht aan bij boerderijen of voormalige boerderijen. Geen grote campings met talloze faciliteiten en animatieteams, maar een enorme gastvrijheid van de eigenaar die je graag het boeren-buitenleven laat zien. Kamperen bij de campings van SVR is zowel populair bij gezinnen met kinderen als bij echtparen zonder. De dagelijkse hectiek van computers en pretparken is op deze campings ver te zoeken, je geniet optimaal van de natuur.

De kinderen ontdekken het buitenleven

Voor kinderen is kamperen op een SVR Camping in Utrecht een reusachtig avontuur. Ze ondernemen allerlei activiteiten die thuis niet mogelijk zijn. Zo zien ze hoe koeien worden gemolken, mogen ze meerijden op de tractor of helpen ze mee om fruit van de bomen te plukken. Ook maken ze een ritje op de pony of aaien ze de kalfjes. Wie weet zien ze zelfs hoe een kalfje geboren wordt! Samen met je gezin ontdek je het buitenleven op de boerderij.

Kamperen in de veelzijdige provincie Utrecht

Met een oppervlakte van 1385 m2 mag Utrecht dan wel de kleinste provincie van Nederland zijn, toch heeft de streek een hoop te bieden. Van uitgestrekte bossen in Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug tot gezellige winkelsteden als Utrecht, Amersfoort en Veenendaal. Maak tijdens fietstochten kennis met de schitterende natuur en kastelen en landgoederen in de omgeving, zoals Kasteel de Haar. De populaire studentenstad Utrecht is een aanrader. In het middeleeuwse centrum barst het van de bezienswaardigheden. Bezoek bijvoorbeeld de beroemde Domtoren en Domkerk, het moderne Rietveld Schröderhuis of de bijzondere Oudegracht met de werfkelders.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter