SVR Campings in Utrecht

  • Stichting Vrije Recreatie campings
  • Campings midden in de natuur

SVR Campings in Utrecht

Wissen
2 personen
0 campings gevonden

Kamperen in het hart van Nederland op een SVR camping in Utrecht

Doordat een SVR camping in Utrecht in het hart van Nederland ligt, bereik je deze provincie relatief snel met de auto. En ook al is dit de kleinste provincie van Nederland, er is meer dan genoeg te beleven. Zo liggen de historische Hollandse Waterlinie, het Veluwemeer en het Gooimeer binnen de provinciegrenzen.

Maak een wandeling over het nationale park de Utrechtse Heuvelrug

Een bezoek aan het nationale park de Utrechtse Heuvelrug mag natuurlijk niet ontbreken tijdens je vakantie. Vanuit een SVR camping in Utrecht ben je hier zo. Deze natuurlijke parel is het tweede grootste bosgebied van Nederland. De Utrechtse Heuvelrug strekt zich uit van het noorden in de provincie tot aan het zuidoosten. Wellicht spot je tijdens een wandeling haviken en buizerds.

Ontdek het altijd gezellige Utrecht tijdens een dagje uit

Vanuit een van de SVR campings in Utrecht sta je binnen de kortste keren in de gelijknamige hoofdstad van de provincie. Een van de leukste highlights is de eeuwenoude Dom. Met een klim van 112 meter is dit de hoogste kerktoren van Nederland, waar je geniet van het spectaculaire uitzicht over de stad. De kids genieten van een welverdiend glas ijskoude ranja op een van de vele terrassen en je kunt je de hele middag vermaken tijdens een wandeling langs de fraaie grachten.

Kies uit verschillende leuke uitstapjes voor jong en oud

Het hele jaar door zijn er tal van leuke uitstapjes voor jong en oud in de provincie. Breng vanuit een van de SVR campings in Utrecht een bezoek aan Ouwehands Dierenpark en bekijk mooie kunst in Centraal Museum. Je maakt mooie vakantiefoto’s van oude trapgeveltjes en de grachten in het oer-Hollandse Oudewater en je leert alles over de Gouden Eeuw in Slot Zeist.

Bootje varen op de Vinkeveense en Loosdrechtse Plassen

Wist je dat het water van de Vinkeveense en Loosdrechtse Plassen helder genoeg is om er te duiken? Dit maakt het kristalheldere water ook erg geliefd bij zeilers, surfers en waterskiërs. Huur een bootje en verken de wateren terwijl de kids heerlijk genieten van een chique glaasje kinderchampagne en sushi.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter