Vakantiehuizen in Utrecht

  • Grootste overzicht van vakantiehuisjes
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantiehuizen in Utrecht

2 personen
9 campings gevonden

Geen resultaten gevonden

Gerieflijk verblijf in een vakantiehuis op de Utrechtse Heuvelrug

Een vakantiehuis op de Utrechtse Heuvelrug is de ideale uitvalsbasis voor actieve vakantiegangers. In de omgeving van je vakantiewoning vind je namelijk een groot aantal wandel- en fietsroutes. Of ontdek jij de omgeving liever vanaf de rug van een paard? De vakantiehuizen zijn van alle comfort voorzien, zodat jij je helemaal thuis voelt. Je hebt een ruime keuze uit vakantiewoningen, van een huisje midden in de natuur tot een vakantiewoning op een bruisend vakantiepark.

De voordelen van een vakantiehuis

Als je kiest voor een vakantie in een vakantiehuis op de Utrechtse Heuvelrug profiteer je van de voorzieningen die je gewend bent van thuis. Zo kun je ervoor kiezen om zelf te koken in de volledig uitgeruste keuken, zijn er vaak meerdere slaapkamers zodat er genoeg ruimte is voor iedereen en heb je een eigen badkamer met douche en/of ligbad.

Wat is er te doen?

De Utrechtse Heuvelrug heeft gigantisch veel te bieden voor jong en oud. Ga je met het hele gezin op vakantie? Ga dan naar de Pyramide van Austerlitz, gelegen op het hoogste punt van de Utrechtse Heuvelrug. Voor kinderen is er een grote gratis speeltuin en ook is er het Lunapark met tal van attracties voor de kleintjes. Paleis Soestdijk is ook zeker een bezoek waard. In de kelders van het paleis is een spannende speurtocht uitgezet voor kinderen.