Kleine campings in Cadzand

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Kleine campings in Cadzand

2 personen
42 campings gevonden

Kom tot rust op een kleine camping in Cadzand bij duinen, zee en strand

Zoek deze vakantie de rust op en verblijf op een kleine camping in Cadzand. Hier geniet je van een vakantie aan zee op een gemoedelijke camping met prima faciliteiten. Want ook op deze mini campings vind je basisfaciliteiten zoals wifi en een zwembad voor een complete vakantie.

Een natuurrijke vakantie op het strand en in de duinen

Cadzand is een plek bij uitstek om te genieten van de natuur, met zijn brede strand en prachtige duinen. Op een mini camping kom je helemaal tot rust dankzij de kleinschaligheid en de authentieke kampeerervaring. De eigenaren weten je vaak veel over de streek te vertellen en geven je tips over de mooiste plekjes aan het strand en fijne wandelingen door de duinen. In de omgeving bezoek je onder andere het strand, Cadzand dorp met zijn kerk en molen, en vuurtoren de Nieuwe Sluis.

Prima faciliteiten op een kleinschalige camping

Kamperen op een mini camping in Cadzand betekent niet dat er geen goede voorzieningen zijn. De meeste kleine campings hebben een zwembad voor de nodige waterpret en een prima winkel voor vers brood en dagelijkse benodigdheden. De wat luxere kleine camping heeft zelfs een eigen restaurantje of sauna. De drukte van een discotheek, zwemparadijs of animatieteam tref je hier niet aan. In plaats daarvan ga je eropuit en onderneem je samen leuke dingen.