8680 campings in 27 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Camping De Knockaerthof
bekijk 7 foto 's en 2 video 's
Klein CKE

Camping De Knockaerthof

De camping ligt in een beschermd agrarisch gebied en grenst aan landelijke en lokale fietsroutes. De staanplaatsen zijn ruim en hebben panoramisch uitzicht. Een deel van de ruime schuur is ingericht als speelruimte. Buiten zijn er houtblokken om een hut van te bouwen. In het hoogseizoen komt er een warme bakker op de camping. Een breed zandstrand bevindt zich op ca. 1,5 km.

Minicamping De Knockaerthof is een kleinschalige familiecamping in Zeeuws-Vlaanderen. Hier kampeer je in een beschermd agrarisch gebied net buiten Cadzand, de meest zuidelijke badplaats van Nederland.

Gelegen in een idyllische omgeving en met weidse uitzichten over de uitgestrekte weilanden is de camping een oase van rust. Rond de camping liggen bovendien meerdere natuurgebieden, zoals De Knokkert, Het Zwin en het Verdronken Zwarte Polder. Naar het brede zandstrand van Cadzand fiets je in slechts vijf minuten. En hoewel je hier echt in Nederland verblijft, waan je je toch in Vlaanderen.

Staanplaats met uitzicht

De camping bestaat uit een grote groene grasmat met veel bomen, struiken en (lage) heggen. Het kampeerterrein is groots opgezet en heeft zo’n 20 staanplaatsen. Variërend in grootte van 120 tot 150 m2 heb je op je plek lekker de ruimte en geniet je van een panoramisch uitzicht over de Zeeuws-Vlaamse velden. Elektra is beschikbaar tegen bijbetaling; wifi is gratis.

Sanitaire voorzieningen

In het sanitairgebouw bevinden zich drie douches (met muntautomaat), drie toiletten en drie wasbakken. Buiten zijn er twee overdekte spoelbakken, waarbij warm water verkrijgbaar is tegen geringe bijbetaling. Ook vind je hier een stortplaats voor het chemisch toilet.

Grote schuur
Meer voorzieningen vind je in de grote schuur, die deels is ingericht als speelruimte. Zo is het op een warme zomerdag fijn dat je gratis gebruik kunt maken van de vriezer. Ook is het mogelijk om hier je kleren te wassen en drogen. Hiervoor moet je wel betalen. Daarnaast doet de schuur dienst als fietsenstalling, compleet met oplaadpunten voor e-bikes. In het hoogseizoen komt de bakker naar de camping.

Kinderplezier
Hutten bouwen, schommelen, voetballen, tafeltennissen, rondrijden op de skelter of tunnels graven in de zandbak: voor kinderen is er veel ruimte om lekker te spelen.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijzen Prijzen
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Wifi Wifi
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route
Website Website
Social Social

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Camping De Knockaerthof heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Camping De Knockaerthof is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa