Campings in Zeeland waar honden zijn toegestaan

  • De leukste campings voor jou en je trouwe viervoeter
  • Speciale faciliteiten voor honden
  • Geselecteerd door de ANWB

Campings in Zeeland waar honden zijn toegestaan

Wissen
2 personen
70 campings gevonden
<
1
2
3
4
...
>

Heerlijk wandelen vanuit de camping in Zeeland met je hond

Ben je een echte hondenliefhebber en is vakantie voor jou geen vakantie als je trouwe viervoeter niet mee mag? Dan is een camping in Zeeland waar je hond ook welkom is de oplossing.

Voor ieder wat wils op de camping in Zeeland met hond

Of je nu rust zoekt of juist behoefte hebt aan veel faciliteiten en entertainment; de camping in Zeeland heeft het allemaal. Je vindt honderden campings in Zeeland en je hond is op vrijwel alle campings welkom. Een groot aantal campings biedt huuraccommodaties aan zodat je je auto niet vol hoeft te laden met kampeerspullen en zorgeloos op vakantie vertrekt.

Vele campings in Zeeland met hond hebben een zwembad en diverse sportterreinen, sauna en stoombad en fitness. De kleinsten leven zich uit in de vele speeltuinen of in het peuterbad. Bovendien vervelen je kids zich nooit met de uitgebreide animatiemogelijkheden. Zo heb jij ook even rust. Je vindt zelfs campings waar een deel van het terrein tijdens het hoogseizoen exclusief toegankelijk is voor jongeren. Daar is meestal ook een discotheek aanwezig. Soms heb je een ruime keuze aan themarestaurants op de camping in Zeeland met hond. Een hondentoilet op de camping zorgt ervoor dat je geen kilometers hoeft te lopen om je hond uit te laten.

Redenen om vakantie te vieren in Zeeland

In het Land van de Zee maak je urenlange strandwandelingen met je hond en plonsen jullie samen lekker in het water. Je kids laten intussen hun vlieger op. Op elk strand vind je duidelijke informatieborden waarop je ziet of je hond welkom is op het strand, al dan niet aangelijnd. Op de meeste stranden is je huisdier toegestaan en geldt de algemene regel: houd rekening met elkaar. Vaak kom je andere hondenliefhebbers tegen en stoeien de dieren heerlijk met elkaar in het zand. Ook in de vele strandpaviljoenen is je hond doorgaans welkom en staat er een bak water voor hem klaar. Met een beetje geluk ontfutselt hij met zijn puppyblik vast wel een snoepje van een van de kelners. Verder maak je een tochtje met een zeilboot en spot je bruinvissen en zeehonden.

Historisch en bruisend Zeeland

Zeeland herbergt vele gezellige kuststadjes; Zoutelande, Domburg en Cadzand zijn zeker een bezoekje waard. Daarnaast vind je een leuke mix van gezelligheid, winkelplezier en cultuur in Zierikzee, Veere, Middelburg en Goes. Geniet van een drankje op een van de vele terrassen en neem er een typisch Zeeuwse bolus bij. Zeeland bruist verder van leven door de talrijke evenementen en festivals die er jaarlijks plaatsvinden.