Vekabo campings in Zeeland

  • Campings, Bed & Breakfasts en groepsaccommodaties door heel Europa
  • Altijd middenin ’t groen
  • Ideale bestemming voor een weekend weg, tussenstop of lange vakantie
  • Kwaliteit, kleinschalig, authentiek en gastvrij

Vekabo campings in Zeeland

Wissen
2 personen
95 campings gevonden

Vakantie vieren in een landelijke omgeving op een Vekabo camping in Zeeland

Vier je graag vakantie in een landelijke omgeving, dan is een Vekabo camping in Zeeland de ideale vakantiebestemming. Vekabo staat voor Vereniging Kampeerboeren en iedere camping is kleinschalig opgezet. Hierdoor kampeer je dicht bij voormalige of actieve boerderijen en je geniet van schitterende natuurgebieden binnen handbereik. De perfecte bestemming om even helemaal tot rust te komen met het hele gezin.

Onderneem verschillende leuke activiteiten vanaf de camping

Een Vekabo camping in Zeeland ligt midden in de natuur, maar je bent nog steeds dicht bij allerlei leuke bezienswaardigheden. Geniet van een pannetje Zeeuwse mosselen aan de kust of huur een Vespa en verken op deze manier verschillende leuke routes. De pittoreske dorpjes zijn al wandelend perfect te verkennen en door de vele terrasjes ervaar je hier het ultieme vakantiegevoel.

Vekabo campings in Zeeland in uiteenlopende landschappen

De Vekabo campings in Zeeland bevinden zich in zeer uiteenlopende landschappen. Sommige campings liggen direct aan het strand, terwijl je bij andere campings omgeven bent door bossen of Hollandse weidevelden. Wat de beste camping is, hangt volledig af van je persoonlijke wensen. Maak je graag iedere ochtend een wandeling over het strand, door de bossen of haal je graag verse broodjes bij een bakker in een echt Zeeuws dorpje?

Een dagje weg in Zeeland

De Vekabo campings zijn de perfecte uitvalsbasis voor een dagje weg in Zeeland. Binnen mum van tijd ben je namelijk bij de leukste bezienswaardigheden. Bezoek het Bevrijdingsmuseum, het Ambachtscentrum, leer alles over het brouwen van bier bij Brouwerij Emelisse of neem de kids mee naar het spannende Berkenhof Tropical Zoo. Slenter door de gezellige straten van Middelburg en Vlissingen en geniet van een drankje op het strand van Domburg.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter