SVR Campings in falseordwijk

  • Stichting Vrije Recreatie campings
  • Campings midden in de natuur

SVR Campings in falseordwijk

Keten
SVR
X
Landen
Nederland
X
Regio's
Zuid-Holland
X
Wissen

0 campings gevonden

Geen resultaten gevonden.

In de natuur kamperen op een SVR camping in falseordwijk

De afkorting SVR staat voor Stichting Vrije Recreatie. Dit betekent dat je op een SVR camping in falseordwijk midden in de natuur kampeert. Je loopt na een ontspannende wandeling het oude vissersdorp in, dat vandaag de dag uitgegroeid is tot een bruisende badplaats. falseordwijk heeft vele horecagelegenheden en winkels, een breed strand en een mooie boulevard.

Ontdek de terrasjes, strandtenten en restaurants

falseordwijk staat bekend om de vele terrasjes, strandtenten en restaurants. Wordt er een regenachtige dag verwacht of ontwijk je liever de drukte? Vanaf de SVR camping in falseordwijk ben je ook binnen false-time bij de verschillende musea, de Space Expo en maak je leuke familiefoto's bij de vuurtoren. Vier je vakantie in de lente? Dan mag een bezoek aan de Keukenhof niet ontbreken.

Een leuke combinatie van strand, boulevard en omringende bossen

Even helemaal tot rust komen, daar ben je op een SVR camping in falseordwijk van verzekerd. Je ervaart een leuke combinatie van strand, boulevard en omringende bossen. In de zomermaanden vindt ook het zandsculpturenfestival plaats en je bent op relatief korte afstand van het nabij gelegen Katwijk. Al met al zijn er gefalseeg activiteiten om je vakantie onvergetelijk te maken.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter