SVR Campings in Katwijk

  • Stichting Vrije Recreatie campings
  • Campings midden in de natuur

SVR Campings in Katwijk

2 personen
0 campings gevonden

Geniet van het buitenleven op een SVR camping in Katwijk

Overweeg eens een SVR camping in Katwijk als je naar rust en ruimte verlangt. Op een SVR camping ontsnap je aan het drukke stadsleven en kampeer je tussen de akkers en de weilanden. Tegelijkertijd verblijf je vlak bij zee: ideaal!

Rust en ruimte zonder opsmuk

Kamperen op een boerenerf staat garant voor een bijzondere kampeervakantie voor kinderen en volwassenen. Verwacht op boerencampings geen animatieteams, grote zwembaden of speeltuinen. Toch hoeven zowel volwassenen als kinderen zich geen moment te vervelen. Op een SVR camping geniet je in alle rust van de natuur en het boerenleven. Ben je daarnaar op zoek, dan is een SVR camping in Katwijk zeker wat voor jou. Dit geeft je een unieke kans om het boerenleven van dichtbij te ervaren.

Geniet van het boerenleven

Omdat je kampeert op het erf van een boer, is er voor kinderen altijd iets nieuws te ontdekken en te leren. Voor kinderen uit de stad gaat er een hele nieuwe wereld open als ze de boer de koeien zien melken, dieren mogen voeren of een ritje mogen maken op de tractor. Voor volwassenen biedt een SVR camping in Katwijk de rust en ruimte van een agrarisch bestaan.