9590 campings in 28 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Molecaten Park Noordduinen
bekijk 16 foto 's
Erkend GreenKey

Molecaten Park Noordduinen

De camping ligt in de duinen op 500 m van het strand en op loopafstand van de haven en het centrum van Katwijk. De staanplaatsen bevinden zich op vrij open terrein en zijn afgebakend door lage heggen. Uniek is het bakkerswinkeltje naast de receptie. Naast de zee zorgen ook het buiten- en binnenzwembad met glijbaan en piratenschip voor volop waterpret. Direct buiten de camping liggen nog trapveldjes en een skatebaan. Attracties zoals Duinrell en Madurodam zijn binnen 30 min bereikbaar.

Op zoek naar een Nederlandse camping aan zee? Zoek niet verder: recreatiecentrum De Noordduinen ligt op maar 300 meter van het Noordzeestrand aan de noordrand van Katwijk.

Een prachtige ‘zee-camping’, mooi aangelegd en heerlijk grote plekken. Dat komt omdat er aparte straatjes zijn om je auto te parkeren, de standaardplek. Op de comfortplaatsen mag je de auto naast de caravan zetten en heb je water aan- en afvoer. De toiletgebouwen zijn brandschoon en er is veel animatie in het hoogseizoen. Nieuw is het centrale gebouw, Huys te Britten met gratis binnen- en buitenzwembad, een afhaalsnackbar en afhaalpizza’s. Het restaurant mag er zeker ook zijn. Het ziet er gezellig uit. Daar is het lekker bijpraten met de andere kampeerders. De verhuuraccommodaties, de duinhuisjes, zijn altijd verhuurd. De supermarkt op de camping heeft een breed assortiment, maar wel erg prijzig in vergelijking met de winkels dichtbij. Prachtige speeltuinen voor de kinderen. Kampeerders krijgen een pasje waarmee je het terrein op komt. Camerabewaking aan de strandzijde geeft je samen met het pasje een veilig gevoel.

Ben je uitgekeken op het zonnebaden, het strand en de zee? Stap dan op de fiets voor een prachtige tocht door de duinen. Je zit zo in Katwijk met zijn gezellige winkeltjes. Maak een strandwandeling naar Noordwijk. Of ga met de bus naar Den Haag, Haarlem of Leiden, de bushalte staat naast de camping! Wassenaarse Slag ligt binnen fietsbereik. Kamperen de kinderen mee? Die doe je natuurlijk een gigantisch plezier met een bezoek aan pretpark Duinrell.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijzen Prijzen
Zwembaden Zwembaden
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Wifi Wifi
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route
Website Website
Social Social

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Molecaten Park Noordduinen heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Molecaten Park Noordduinen is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa